Uncategorized

10 Dingen Die Je Niet Over Mij Wist

15 juli 2015

1Ik blog nu al een aantal maandjes op deze blog, maar volgens mij heb ik me nog helemaal niet voorgesteld. Nu kun je natuurlijk gewoon hier kijken als je meer over me wilt weten, maar het leek me wel leuk om 10 dingen met jullie te delen die je (waarschijnlijk) nog niet van me wist.

1. Ik heb een cola light verslaving

Oke, oke. Als je me langer dan 10 minuten zou kennen dan wordt dit vanzelf wel duidelijk. Ik drink, geen grap, 1,5 fles cola light per dag. Minimaal. En ja, ik weet dat dat ongezond is en blablabla. Maar hey, ik rook niet meer..

2. Ik ging vroeger naar de scouting

Een vriendinnetje van mij zat op scouting en het leek haar zo leuk als ik er ook bij kwam. Toen ik me eenmaal had ingeschreven, een uniform had gekocht en, jawel, de eed had afgelegd besloot zij er mee te stoppen. Ik heb het nog een tijdje volgehouden, maar water scouting in combinatie met snel zee ziek worden is niet zo’n goede match.

3. Ik word dus snel zee ziek

Maar echt snel. Ik durf al bijna niet met het pondje naar de overkant omdat ik dan al bijna over mijn nek ga. Heb ik geërfd van m’n vader denk ik, die word letterlijk groen op een boot.

4. Ik wilde op blokfluit les

Als ik dit lees, in combinatie met de scouting, was ik best wel een nerd. Op de basisschool kregen wij blokfluit les. Daar wilde ik de beste in zijn, dus ik ging na schooltijd naar de muziekschool om te oefenen. Ik was er helemaal niet goed in en heb ook echt medelijden met mijn ouders en hun oren.

5. Ik ben super slecht met cijfers

Tot 10 tellen is nog net niet te veel gevraagd.. Voor wiskunde haalde ik in de 3e mijn eerste voldoende ooit, dat was een 5,5. Staan er meer als 3 getallen, dan gooi ik alles door elkaar en zie ik gewoon niet welk cijfer er bedoeld word.

6. Ik maak overal liedjes van

Dat deed ik als klein kind al en dat doe ik nu nog steeds. Zo ben ik vaak (hardop of in mijn hoofd) aan het zingen wat ik op dat moment aan het doen ben, wat ik zie, wie er langs loopt, wat we eten.. Ik laat veel dingen rijmen en vind ook oprecht dat ik er echt super goed in ben. Jammer dat ik niet zo goed kan zingen, anders had ik al 3 albums uitgebracht.

7. Ik ben niet zo gek op ijs

Waterijsjes vind ik heerlijk, maar schepijs meestal niet. Af en toe kan ik wel genieten van een bolletje chocolade of een bak Ben & Jerry’s Cookiedough, maar je maakt me nog steeds het meest gelukkig met een raketje of een peren ijsje.

8. Ik ben gefascineerd door seriemoordenaars en andere creeps

Zo kan ik intens gelukkig worden door een documentaire over Jack the Ripper en google ik heel wat af wanneer er weer een gruwelijke moord is gepleegd. Ik heb video’s gezien en geluidsfragmenten gehoord waar je niet vrolijk van word, maar for some reason blijf ik dat soort dingen opzoeken.

9. Ik ben bang voor kikkers

En vlinders. Maar vooral voor kikkers. Dexter heeft er de laatste dagen een handje van om kikkers mee naar binnen te nemen en ik check nu steeds heel paniekerig of er niet ergens eentje verstopt zit. Hij neemt ze namelijk ook gewoon mee naar binnen terwijl ze nog vrolijk kunnen springen. (Terwijl ik dit typ krijg ik al de kriebels, EEW)

10. Ik loop altijd heel snel

Waarschijnlijk komt het door mijn lange stelten, maar hoe vaak ik wel niet te horen heb gekregen of ‘het misschien wat rustiger kan’ is niet op twee handen te tellen. Langzaam lopen is gewoon niet aan mij besteed.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kirsten 15 juli 2015 at 09:23

    Punt 9. En vogels 😉

  • Leave a Reply

    <3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)