Adverteren

Adverteren

Voor alle informatie of voorstellen omtrent een samenwerking op SilkeBouwes.nl kunt u contact opnemen via de contact pagina.

 

Links uitwisselen/linkprogramma’s

Aan het uitwisselen van links of deelnemen aan affiliatie programma’s doe ik (voorlopig) niet mee. U kunt uiteraard mailen met uw voorstel, maar de kans is groot dat ik niet op uw idee in ga.

 

Advertorials / Gesponsorde posts

Het is mogelijk om een advertorial of gesponsorde post te laten verschijnen op SilkeBouwes.nl. Wel wil ik mij houden aan mijn disclaimer. Dit houd in dat ik ten alle tijden aan mijn lezers duidelijk wil maken dat het gaat om een gesponsorde post. Voor een advertorial hanteer ik een vast bedrag. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Producten ter review

U kunt een product opsturen ter review of voor andere doeleinden. Producten die worden opgestuurd kunnen op de website verschijnen, maar dit is vrijblijvend en word dus niet gegarandeerd. Neem contact op voor de mogelijkheden. Ook in dit geval wil ik u wijzen op mijn disclaimer, wat inhoud dat ik altijd vermeld dat een product ontvangen is ter review. Ik hanteer een minimum bedrag voor de producten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Overig

Verdere vragen en wensen (winacties, andere vorm van adverteren..) zijn via de mail bespreekbaar.