Mama & Baby

Birthposter van Printcandy

9 februari 2016

Birthposter Printcandy 001Al een tijdje was ik opzoek naar een mooie poster voor in de woonkamer, maar niks leek goed te passen. Tot ik via de blog van Marije een persbericht tegenkwam van Printcandy. Wat is er mooier dan zo’n persoonlijke poster in je kamer?!


Birthposter Printcandy 002De geboorte posters kun je helemaal naar wens aanpassen en invullen. Er is keuze uit 2 verschillende maten, meerdere kleuren én verschillende gezinssamenstellingen. Bij ons zie je een mama en een papa, maar er is ook keuze voor 2 papa’s, 2 mama’s, broertjes, zusjes en alleenstaande ouders. Goed dat daar ook aan gedacht is: zo maak je de poster nog persoonlijker. Wanneer je alles hebt ingevuld krijg je een preview van je poster en als je daar tevreden mee bent kun je deze bestellen. Zelf heb ik gekozen voor een poster van het kleinere formaatje: 21×30 cm. Deze heb ik in een grote lijst van Ikea gedaan met de afmetingen van 30×40. De lijst heeft een passe-partout waardoor de poster nog mooier tot zijn recht komt.

Birthposter Printcandy 003Haar lengte heb ik overigens geschat; omdat Freya in een stuit geboren is, is ze niet opgemeten. Maar aangezien maat 50 nog te groot was denk ik dat ik er met 48cm niet heel ver naast zit :p. Op de website van Printcandy zijn nog veel meer leuke posters en prints te bestellen. Deze poster koste €12,50 wat ik geen geld vind voor de mooie kwaliteit en snelle levertijd (2 werkdagen). En mocht je zelf geen kindje hebben, dan is dit altijd een leuk kraamcadeautje!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)