Mama & Baby

De Verjaardag Van Freya

25 juni 2016

Freya 1 Jaar 001Zo lig je nog in een ziekenhuisbed de dagen af te wachten tot je wordt ingeleid, zo vier je de allereerste verjaardag van je kleine spruit. Man wat is het afgelopen jaar snel gegaan. Het is zo’n stom cliché, maar de tijd vliegt. Vandaag een kleine samenvatting van Freya’s allereerste verjaardag. :)

Freya 1 Jaar 002Hét grote moment was natuurlijk de taart. Via Hema had ik een klein boltaartje besteld met roze chocolade vlokken en twee grote ogen, ook van chocolade. Met alle visite hebben we haar toegezongen en toen hebben we samen het kaarsje uitgeblazen. Ik hoopte natuurlijk dat ze vol met haar gezicht in het gebak zou duiken, maar lieve frummel besloot om ieder chocolaatje tussen twee vingertjes te pakken en ze een voor een in haar mond te stoppen. Ze heeft zo heerlijk zitten smullen en ik heb wel 130 foto’s gemaakt. Na een uurtje hebben we de taart maar weggehaald, anders had ze zichzelf waarschijnlijk misselijk gegeten. :’)

Freya 1 Jaar 003Qua versiering hadden we groot uitgepakt. Een vrolijk tafelkleed, slingers voor de ramen en over het plafond, mooie pompons. Zelfs de tuin hadden we versierd en voor de gebakjes waren er leuke bordjes en vrolijke servetten. Via ali express had ik ballonnen gekocht speciaal voor de eerste verjaardag en op het krijtbordje heb ik dezelfde tekening laten staan die op de uitnodiging stond.

Freya 1 Jaar 004Als cadeautje hebben wij bovenstaande muziekinstrumenten gekocht. Op de uitnodiging had ik gevraagd geen plastic speelgoed te kopen en vermeld dat wij de voorkeur gaven aan houten spulletjes. Ergens vond ik dat wat onbeleefd, maar ik wilde wel graag speelgoed waar we zelf ook achterstaan. Heel fijn dat iedereen zo goed aan onze wensen heeft voldaan. Freya is ontzettend verwend en er gaat geen dag voorbij dat ze niet met het speelgoed speelt dat ze gekregen heeft. Vooral de trommel en de grote regenboog van Grimm’s zijn favoriet.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)