Inspiratie Mama & Baby

Freya’s Geboorte Kaartje

10 oktober 2016

Het Geboorte Kaartje 001Één van de leukste regelzaken van de zwangerschap vond ik het uitkiezen van het geboortekaartje. De wereld bekend maken dat je kindje er is, het meest bijzondere kaartje dat je ooit gaat versturen.
Ik vond het best lastig om een mooi design te vinden. Ik wilde geen kaart met foto, niet te popperig en ook vooral niet te baby. En dus gingen wij voor een kaartje met een vos. Haar kamertje was al in bos-thema, dus dit kaartje paste daar perfect bij. Uiteindelijk hebben we de keuze gemaakt om via Jakima.nl een kaartje samen te stellen.

Het Geboorte Kaartje 002
Het Geboorte Kaartje 005De voorkant hielden we lekker simpel. Gewoon een schattig vosje. Behalve de kleur van de lucht hebben we aan de voorkant zelfs helemaal niets veranderd. Nog steeds vind ik het kaartje súper schattig en nog steeds ben ik weg van het kleine vosje.

Het Geboorte Kaartje 003Op de binnenkant van de kaart hebben we ook niet veel veranderingen aangebracht. Wel hebben we gekozen om een vossenfamilie in het hoekje onderin te plaatsen waar eerst een vrachtwagen reed. Vonden we iets gezelliger ;) Boven haar naam is een klein woordgrapje gemaakt, ‘Hallo, hier bennik’. Natuurlijk met dubbel ‘n’, gezien we Bennik heetten. De geboorte datum, de tijd en het gewicht staan er ook op vermeld. Al vind ik het gewicht achteraf misschien niet zo belangrijk. Voor ik Freya kreeg zei het gewicht van een kindje me nooit zoveel: is het een normaal gewicht, te veel, te weinig? Voor een ander niet zo heel belangrijk om te weten..

Het Geboorte Kaartje 004De kwaliteit van de kaartjes vind ik super goed en ook de levertijd was heel snel! We hadden de kaartjes in 2 dagen binnen, inclusief roze enveloppen.

 

Hoe zag het geboortekaartje van jullie kindje er uit?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)