Mama & Baby Reviews

Hema Baby Moment Cards

12 augustus 2015

HEMA Baby Moment Cards 001Sinds een tijd heeft HEMA hele leuke cadeautjes in het assortiment, de zogenoemde ‘blijmakers’. De blijmakers worden opgedeeld in verschillende categorieën voor diverse gelegenheden en ze hebben ook een leuk assortiment aan kraamcadeautjes. Toen ik zwanger was wilde ik heel graag ‘milestone cards’, maar ik kon ze nergens vinden voor een leuk prijsje. Je begrijpt hoe blij ik was toen Dennis ze bij HEMA tegenkwam.

HEMA Baby Moment Cards 002In het doosje zitten verschillende kaartjes met daarop leuke afbeeldingen. Ieder kaartje heeft zijn eigen thema. Zo zijn er kaartjes als ‘Ik heb voor het eerst papa gezegd’ en ‘Ik ben voor het eerst omgerold’, maar ook de eerste weken en maanden hebben een eigen kaart. Freya is bijna 2 maanden oud en we hebben vanaf het begin af aan foto’s van haar gemaakt met de kaartjes. Hartstikke leuk voor later, maar ook nu zie je al zo veel verschil met een aantal weken terug.

HEMA Baby Moment Cards 003Wat ook erg leuk is, is dat je op de achterkant de datum kan noteren en er ruimte is voor een leuk stukje tekst. Ik heb er voor gekozen om vanuit Freya’s oogpunt te schrijven, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ook vind je in de set een lege kaart, waarop je zelf iets leuk kan invullen. Ik heb die kaart gebruikt om een foto te maken met ‘Ik ben gisteren thuis gekomen!’. Maar je kunt er helemaal je eigen invulling aangeven, heel leuk bedacht.

HEMA Baby Moment Cards 004Wat ik wel heel erg jammer vind, is deze stomme fout. Ik ben misschien een beetje perfectionistisch, maar je mag toch wel verwachten dat een bedrijf als HEMA er even een spellingscontrole door heen gooit en alles na laat kijken. Gelukkig zijn de andere kaartjes (voor zo ver ik weet) wel allemaal fout-loos, maar ik vond dit wel echt even een domper.

HEMA Baby Moment Cards 005Misschien een beetje krom na mijn artikel van laatst, maar een foto van Freya met kaartje kon natuurlijk niet achter blijven. Gelukkig is ze inmiddels al zo veranderd dat ze hier al niet eens meer te herkennen is. :)

 

De HEMA baby moment cards zijn verkrijgbaar bij HEMA (had je niet gedacht he?) voor €5,-.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Merel 13 augustus 2015 at 10:56

    Die zijn zo leuk he! Mijn neefje heeft ze ook! En die taalfout, aiiii…

  • Reply Frederique 18 augustus 2015 at 19:26

    Ze zijn erg leuk zeg. Mijn kinderen zijn er (veeeeeeeeeeeeeel) te groot voor maar ik ga de kaartjes wel onthouden als kraamcadeau!

  • Leave a Reply

    <3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)