Inspiratie Mama & Baby

Het Geboortekaartje Van Odin

30 mei 2017

Misschien heb je het al voorbij zien komen op mijn social media accounts, maar ik ben inmiddels al bijna 2,5 week geleden bevallen van ons zoontje Odin. Het bevallingsverhaal ga ik nog schrijven, maar voor nu leek het me leuk het geboortekaartje vast te laten zien.

Waar we bij het kaartje van Freya kozen voor een niet-zo-standaard kaartje, vonden we het nu wel leuk om te gaan voor een wat klassiekere variant. De kaartjes mochten we bestellen bij hierbenik.nl, waar ze enorm veel keuze hebben. In mijn zwangerschapsupdate van het tweede trimester vertelde ik al dat ik verliefd was geworden op een design, dat was dus bovenstaande kaart. De voorkant is lekker vrolijk, maar door de rustige kleuren oogt het niet te druk. Wat ik vooral leuk vind en wat we bij Freya’s kaartje niet hadden, is dat je direct zijn naam op de kaart ziet staan. Maakt toch duidelijker dat het gaat om een geboorte kaartje ;)

Via hierbenik.nl bestelde ik ook de transparante enveloppen die ik in de laatste weken van mijn zwangerschap allemaal vast beschreven heb. Om het extra aan te kleden kozen we een leuke sluitzegel met ‘hoera, een broertje!’.

Aan de binnenkant hebben we de standaard dingetjes vermeld: zijn geboorte datum, de tijd waarop hij geboren is, zijn lengte en het gewicht. Ik twijfelde nog of ik de lengte en het gewicht erop zou vermelden, maar we hebben het toch maar gedaan, wel zo handig wanneer bezoek je kleding cadeau wil doen ;). Ook de binnenkant van het kaartje is weer vrolijk, maar niet te druk door te rustige kleuren en de witte achtergrond. Aan de linker binnenkant hebben we het adres en telefoonnummer vermeld. Dit had ik eerst op de achterkant, maar gezien de transparante enveloppen leek het ons toch niet zo handig ivm de privacy. De achterkant hebben we dus onbedrukt gelaten. 

We zijn heel erg blij met de mooie kaartjes en hebben ze dan ook met trots verstuurd. 
* Dit is een gesponsorde blogpost

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Linda 30 mei 2017 at 16:17

  Gefeliciteerd met de geboorte van je zoontje!
  Heel mooi kaartje heb je uitgekozen bij Hierbenik, trots dat je voor mijn ontwerp bent gegaan :)
  Groetjes,
  Linda van den Berg
  Babyjewels Geboortekaarten

 • Leave a Reply

  <3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)