Bloggen Inspiratie

Hoe Ik Mijn Instagram Foto’s Bewerk

17 juli 2015

Hoe Ik Mijn Instagram Foto's Bewerk 001Instagram is zonder twijfel de meest gebruikte app op mijn telefoon. Het liefst ben ik de hele dag bezig met foto’s maken, bewerken, uploaden en liken. Vandaag vertel ik uit welke apps ik gebruik voor ik mijn foto’s deel met het world wide web.

Hoe Ik Mijn Instagram Foto's Bewerk 002

CAMERA PLUS – €1,99

Deze app vind ik heel fijn om foto’s mee te maken. De camera functie heeft een hele fijne macro setting, een ‘water pas’ waarmee je kunt zien of de foto recht is en je kunt de belichting makkelijk aanpassen. Als je eenmaal de foto hebt gemaakt is deze heel makkelijk te bewerken door verschillende filters en andere aanpassingen zoals de helderheid, kleur temperatuur en contrasten. Ook kun je tekst en stickers toevoegen en je foto bijsnijden en roteren.

Hoe Ik Mijn Instagram Foto's Bewerk 003

OVER – €1,99

Om tekst en afbeeldingen toe te voegen aan mijn foto’s gebruik ik de app ‘Over’. Je hebt keuze uit meerdere lettertype’s en kunt tegen betaling zelfs nóg meer fonts gebruiken en leuke bundles aanschaffen om je foto’s nog mooier te kunnen bewerken.

Hoe Ik Mijn Instagram Foto's Bewerk 004

AFTERLIGHT – €0,99

Dit is mijn favoriete app om foto’s mee te kunnen bewerken. Er is keuze uit heel veel verschillende filters, je kunt de foto op meerdere manieren bijsnijden, er zijn ‘over lays’ zoals bokeh en andere licht effecten.. Je kunt met deze app ontzettend veel kanten op. Vrijwel alle foto’s die ik op instagram deel worden eerst met deze app een beetje bewerkt.

Hoe Ik Mijn Instagram Foto's Bewerk 005

WHITAGRAM – GRATIS

Whitagram vind ik erg handig om foto’s van mijn blogs mee te delen op instagram. Wanneer een foto te groot is om een mooie, vierkante uitsnede van te maken gebruik ik altijd deze app. Hiermee plaats je de foto, in zijn geheel, toch in een vierkant. De witte balken kun je verschillende kleuren geven en ook hier kun je weer gebruik maken van verschillende filters. Voor €0,99 kunt je een pack aanschaffen waarmee je ook tekst aan de foto kunt toevoegen.

Hoe Ik Mijn Instagram Foto's Bewerk 006

INSTAGRAM – GRATIS

En natuurlijk gebruik ik ook instagram zelf om foto’s mee te bewerken. De filters die ik het meest gebruik zijn Reyes en Amaro. Ook pas ik hier vaak nog even de helderheid aan, maar verder gebruik ik de bewerk opties van instagram niet zo heel veel.

Hoe Ik Mijn Instagram Foto's Bewerk 007En dat zijn de apps die ik het meest gebruik om mijn foto’s mee te bewerken. Ik gebruik instagram vooral als een soort online persoonlijk foto album, maar je kunt natuurlijk ook je hele feed in een bepaalde stijl fotograferen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)