Mama & Baby Reviews

Inhoud Gratis Babydozen 2017

1 mei 2017

Zo, dat is alweer enige tijd geleden dat ik een update heb geplaatst op de blog. Er waren wat problemen met het uploaden van de foto’s en door mijn bekkeninstabiliteit kan ik niet heel erg lang in dezelfde houding zitten. Daarnaast staat mijn hoofd er gewoon niet naar om te bloggen en doe ik het lekker rustig aan. Máár, ik heb mezelf een tijdje terug wel naar allerlei babywinkels weten te slepen om de gratis babydozen op te kunnen halen. Omdat ik zelf erg benieuwd was naar de inhoud leek het me wel leuk om het ook hier te laten zien, weet je een beetje wat je kan verwachten. ;)

Ik haalde de bovenstaande dozen op én een aantal producten bij Kruidvat. De eerste doos is van babydump, de blije doos van Prenatal en de zwangerbox van ouders van nu kun je ophalen bij Etos. Wel moet je je voor de meeste boxen registreren of aanmelden. Dat gaat dus betekenen dat ik vlak na de uitgerekende datum waarschijnlijk plat gebeld ga worden met aanbiedingen voor abbonementen, maar dat zien we dan wel weer :p

De box van babydump is het makkelijkste aan te vragen. Je print de bon uit via deze link, gaat lang bij de winkel, levert de bon in en je krijgt bovenstaande producten mee naar huis. Persoonlijk vind ik dit een goed gevulde box met producten waar je ook écht iets aan hebt. Zo zitten er lepeltjes in voor de eerste hapjes (of de vitamines!), 2 bewaarbakjes en tuitbekertjes, een speentje, een romper, een knuffel en een hangertje voor in de auto. De hanger gebruiken wij zelf niet, maar de rest van de inhoud vind ik heel leuk. De bewaarbakjes gaan nu vaak al mee in de luiertas en de lepeltjes zijn ideaal voor de vitamine D die Freya nog iedere avond krijgt. Het rompertje is al gewassen, de zeehond ingepikt door Freya en de tuitbekers staan ook al afgewassen in de kast.

Dan de box van Etos, die van Ouders van Nu. Naast dat er heel (HEEL) wat reclame in zit, zitten er ook leuke bruikbare producten in. Zo ben ik heel blij met de buikbalsem van Etos. Ik smeer na iedere douchebeurt trouw mijn buik en borsten in en deze crème vind ik daar perfect voor. Ook zit er een mini verpakking in van baby reus, een neutraal wasmiddel speciaal voor de gevoelige huid. Erg handig voor de eerste babywasjes (al heb ik het gewoon meegewassen met de normale was). Waar ik minder enthousiast van word is de Jillz. Ik ben in niet zwangere staat al geen drinker, maar vind dit soort producten altijd een beetje misstaan in een zwangerbox. Ik zou liever een lekker snoepje of reepje chocolade terug vinden ;) De Jillz is hier dus direct de gootsteen in gegaan. Wél heel blij word ik van de VSM Calendula Billenzalf. Calendula is zo’n zalfje dat je voor bijna alles kunt gebruiken en die gaat dus zeker van pas komen. Ook het speentje van Difrax komt goed van pas. Was ik bij Freya in het begin nog anti-speen, hebben we nu zelfs een favoriet speenmerk ;) Verder zitten er in deze box veel leuke tijdschriften, een proefverpakking Water Wipes (billendoekjes) en een sample van Davitamon zwangerschapsvitamines. De gratis box is hier aan te vragen. Ook krijg je enkele weken na de uitgerekende datum een uitnodiging om de babybox op te mogen halen.

Misschien niet de meest gevulde box (of eigenlijk tas, maar die kreeg ik er niet bij), maar wel een heel handige: die van Kruidvat. Aan te vragen met je Kruidvat Extra Voordeelkaart. Je kunt hiermee een klein pakje newborn luiers, een pakje lotiondoekjes en een 2 in 1 wasgel ophalen. Bij Freya heb ik deze producten ook aangevraagd en toen bestond de inhoud nog uit andere producten (behalve de luiertjes, die zijn gebleven). Een leuke manier om kennis te maken met het eigen merk! De luiers van Kruidvat gebruiken wij al voor Freya, maar ik was wél even vergeten hoe schattig klein die new born luiers zijn. Als je een Kruidvat Extra Voordeelkaart hebt kun je in de instellingen van je account heel makkelijk de gratis producten aanvragen.

De laatste box die ik heb opgehaald is de Blije Doos van Prenatal. Ook hierin zitten weer praktische spulletjes. Onder andere een kleine verpakking pampers new born luiers. Nu gebruiken wij zelf Kruidvat luiers, maar om uit te proberen is het altijd fijn om meerdere merken in huis te hebben. Van Philips Avent zit er een klein flesje in om (afgekolfde) melk in te kunnen geven. Het eerste wat mij opviel was dat het flesje een stuk kleiner was als toen ik deze box bij Freya ophaalde, en dat flesje was ook al niet groot ;). Maar voor de eerste voedingen, of eventueel wanneer er bijvoeding moet worden gegeven, is dit maatje perfect. Ook vind je in deze doos een mini potje sudocreme, schattige new born sokjes, een tandenborsteltje en een speentje. De Bavaria 0,0 heeft Dennis opgedronken maar had er van mij niet in hoeven zitten. Naast deze producten vind je ook in deze box wat reclame en samples van merken als Bio Oil, Always en Inna Suncare. De box is gratis aan te vragen via deze link.

 

Hoewel er in veel boxen echt verschrikkelijk veel reclame zit vind ik het een leuke manier om kennis te maken met bekende en minder bekende merken. Zo had ik nog nooit gehoord van Water Wipes en heb ik bij Freya door deze boxen ontdekt dat ik Kruidvat luiers fijner vond als Pampers. Ook zitten er veel producten in die altijd wel een keer van pas komen en wat je niet gebruikt zou je weer door kunnen geven aan een vriendin of kunnen doneren aan bijvoorbeeld Stichting Babyspullen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)