Inspiratie Mama & Baby

Inspiratie – Freya’s Nieuwe Kamer

18 januari 2016

Kijkje in de babykamer 008Nu we binnenkort gaan verhuizen ben ik constant aan het bedenken hoe we Freya’s nieuwe kamer straks in gaan richten. Nu heeft ze een heel klein kamertje, maar straks krijgt ze de grootste slaapkamer van het huis! Omdat het een kamer moet worden die ook nog leuk is als ze straks wat ouder is, ben ik niet op zoek naar de typische baby kamer spulletjes.

MuurverfWie mij een beetje kent zal nu waarschijnlijk keihard lachen, maar ik ben van plan om 1 muur roze te schilderen. ROZE! Tijdens mijn zwangerschap riep ik heel hard dat ik niet van het roze ben, dat ben ik nu nog steeds niet, maar deze kleur vind ik wel mooi. Het is een zachte tint en ik denk dat het heel mooi zal staan op haar nieuwe kamer. De rest van de ruimte wil ik vrij neutraal houden, maar er mag best een kleurtje aan te pas komen.
CommodeVoorlopig zullen we onze ‘oude’ commode nog wel gaan gebruiken, maar deze kast (Hemnes, Ikea) moet uiteindelijk de vervanger gaan worden. Deze lijkt me heel fijn om op te verschonen. Er is meer ruimte en aangezien Freya nu al lekker lange beentjes heeft komt dat altijd van pas. Later kan deze gewoon als kast voor speelgoed en knutselspullen gebruikt worden, dus hij hoeft niet direct weg wanneer ze niet meer op de commode verschoont word. 

muurstickers kaartenOm de muren wat op te vrolijken wil ik deze mooie muurstickers (links) gaan plakken. Ik weet nog niet precies waar ik ze wil gaan bestellen, maar er zijn genoeg webshops te vinden die ze verkopen. Ook wil ik deze vrolijke kaartjes (rechts) gaan inlijsten en een mooi plekje geven. Er zijn nog veel meer leuke kaarten verkrijgbaar van deze collectie, dus het word nog moeilijk om te kiezen. Misschien bestel ik ze wel allemaal :p

decoNatuurlijk mogen de kunstwerkjes van haar lieve tante niet ontbreken! Deze schattige kaarten set (links) wilt ik ook op een leuke manier tentoonstellen in Freya’s kamer. Het perenlampje (rechts boven) heb ik al staan en wil ik in een mooi kastje of op een mooie plank neerzetten. Het lampje is overigens mooier wanneer hij uit staat. Als je hem aan doet geeft hij fel groen licht. :( De Nesting Dolls van Sketch Ink zijn op dit moment razend populair en ook ik ben overstag. Wat zijn ze schattig!

 

Heb jij nog tips om Freya’s nieuwe kamer mee op te leuken?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lonneke 20 januari 2016 at 19:31

    Ik heb de grotere commode voor mijn oudste dochter en wat is dat fijn zeg. Lekker veel ruimte tijdens het verschonen!
    Roze is trouwens gewoon heel tof hoor ;-)

  • Leave a Reply

    <3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)