Reviews

Jaaragenda Van Winkeltje Van Anne

18 november 2016

jaaragenda-winkeltje-van-anne-001Agenda’s: ik ben er gek op. Ik ben dol op plannen, to do lijstjes, aftellen tot belangrijke data.. En hoewel dat allemaal heel leuk op je telefoon kan vind ik een papieren agenda een stuk handiger. Vooral deze van Winkeltje van Anne. Ik geef even een kijkje in de agenda :-)

jaaragenda-winkeltje-van-anne-002Op instagram had ik de agenda al meerdere keren voorbij zien komen en uiteindelijk heb ik maar besloten ‘m te bestellen. In het echt is de agenda nog leuker en mooier als op de foto’s en video’s die op insta voorbij kwamen. De agenda heeft in het begin een pagina voor je persoonlijke gegevens, voor persoonlijke doelen, een overzicht van de feestdagen in 2017, een pagina voor verjaardagen en een bladzijde voor andere belangrijke dagen. Vooral de lijst voor de verjaardagen, hierboven afgebeeld, vind ik super fijn. Op 1 pagina alle verjaardagen van het hele jaar overzichtelijk in beeld. Zelf vul ik de meeste verjaardagen ook nog in op de dag zelf, maar dit lijstje is in ieder geval heel handig.

jaaragenda-winkeltje-van-anne-003De dagen beginnen op maandag 19 december. Die dag heb ik vooral gevuld met afspraken eerder die maand, zodat ik de agenda al ietsje eerder kan gaan gebruiken. In de rest van de agenda staan de feestdagen ook nog vermeld, zo kun je een Sinterklaas of een Valentijnsdag niet perrongeluk vergeten ;) Extra leuk: tussen de pagina’s in zitten af en toe 2 leuke quotes verstopt. In totaal zitten er door de agenda 8 quotes verstopt. Niet heel klein, nee, gewoon een volledige pagina van de agenda gevuld met een leuke tekst. Mocht het jaar ten einde komen dan kun je je favoriete quotes eruit halen en ze inlijsten. Hoe leuk is dat?

jaaragenda-winkeltje-van-anne-004De agenda is gemaakt van stevig karton en bij elkaar gebonden met een ringband. Dat laatste vind ik vooral fijn omdat ik de agenda dan makkelijk kan ‘dubbelvouwen’, als linkshandige is dat af en toe best makkelijk :) Ook heeft de kaft 2 grote ‘flappen’. Handig om papieren achter te bewaren, of om ze tussen de agenda te steken zodat je precies weet bij welke week je gebleven bent. De agenda eindigt op 31 december 2017 en heeft daarna nog 4 pagina’s voor notities en 4 voor adressen.

De agenda kost €14,95Β en is hier verkrijgbaar.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)