Food

Kruidige Kaas Snacks

18 mei 2015

Kruidige Kaas Hapjes 001Laatst deelde ik al een recept voor pizza hapjes die perfect zijn voor bij de borrel. Aangezien daar vlees werd gebruikt besloot ik ook een vegetarisch hapje op tafel te zetten; kaas snacks. Super simpel om te maken en onwijs lekker!

Kruidige Kaas Hapjes 002Wat heb je nodig:

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 1 geklutst ei
  • Parmezaanse kaas
  • Gedroogde oregano

Kruidige Kaas Hapjes 003Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Bestrijk alle plakjes met het geklutste ei en strooi er de Parmezaanse kaas en de kruiden over heen.  Snijd het bladerdeeg in kleine reepjes en snijd die reepjes vervolgens weer in vierkantjes (snap je het nog?). Als je het nog leuker wilt maken kun je ook een koekjesvorm gebruiken en leuke figuurtjes uitsteken. Bak de hapjes voor zo’n 10 tot 12 minuten in een oven die is voorverwarmd op 225 graden.

Kruidige Kaas Hapjes 004Deze snacks zijn super simpel, super snel en super lekker! Hier waren ze binnen mum van tijd op. Het is ook leuk om de reepjes niet in vierkantjes te snijden maar ze bijvoorbeeld in een krul te draaien, zo krijg je een soort kaasstengels. Mocht je nog hapjes overhebben (waar ik niet van uit ga, veel te lekker!) dan kun je ze buiten de koelkast in een lucht dichte doos nog 2 dagen bewaren.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)