Reviews

New In. Washi Tape

23 maart 2015

Washi Tape 001
Misschien heb je er wel eens eerder van gehoord, misschien ook niet; washi tape. Laatst was ik bij Action en daar vond ik tussen alle knutsel spullen deze leuke rolletjes. Er was ontzettend veel keus maar ik heb uiteindelijk alleen deze 2 setjes van 3 mee genomen. Per 3 rolletjes betaalde ik geloof ik 0,79 cent.

Washi Tape 002

Washi Tape 003
En wat zijn de setjes super leuk! Ik ben helemaal weg van de chevron print, maar ook de wolkjes met hartjes vind ik super schattig. Ik heb ze nog niet heel erg veel gebruikt, behalve om mijn post er mee op te pimpen. Ik had pas geleden een swap gedaan met Tanja (van Big City Nails) en heb het papiertje met haar adres op de doos geplakt met de roze washi tape (die trouwens echt heel leuk is, ook al is die roze). Ik heb al eens eerder rolletjes washi tape van de Action gehad en daar heb ik toen m’n schriftjes mee versierd. Maar je kunt eigenlijk heel veel dingen versieren met deze tape. En voor die 79 cent per 3 rolletjes hoef je het niet te laten..

Washi Tape 004

 Ik vind de washi tape in ieder geval echt super fijn en leuk om te gebruiken. Je kunt er heel makkelijk saaie dingetjes mee opleuken. Kijk maar eens op pinterest. Als je ‘washi tape ideas’ intypt vind je genoeg leuke inspiratie.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)