Bloggen Persoonlijk

November Weekvlog #1

7 november 2016

Video hierboven niet te zien? Klik dan hier.

Yes, daar is die dan: de aller eerste weekvlog van de maand november. Man wat was het raar om te ‘moeten’ vloggen. Ik zou zeggen: kijk eerst even de vlog en lees erna hieronder wat ik vond van deze eerste week.

Vlog bekeken? Zoals je misschien wel kon zien vond ik het SÚPER ongemakkelijk om mijzelf op beeld te zetten. Ik moest er op zijn zachts gezegd erg aan wennen om ineens in beeld te komen en was me heel erg bewust van het feit dat dit straks op internet staat, zichtbaar voor de hele wereld. Ook heb ik mezelf er regelmatig aan moeten herinneren niet te vergeten te filmen. Vandaar ook dat ik alles heb opgenomen met mijn iPhone. Misschien niet de mooiste kwaliteit, maar anders was het zeer waarschijnlijk een vlog geworden van zo’n 10 sec omdat ik zeker weten zou vergeten de camera te pakken.

Ook zit ik een beetje met privacy. Ik wil Freya niet te veel in beeld hebben. In de vlog zie je daarom dat ik vooral heb gefilmd vanaf de achterkant of haar hoofd buiten beeld heb gelaten. Waarom? Omdat ze nog niet zelf kan vertellen of ze wel of niet op YouTube wil komen te staan. De stukjes die je ziet heb ik met veel zorg uitgekozen. Geen stukjes waar ze huilt, geen boze gezichtjes, geen vieze snoetjes. Gewoon een vrolijk kindje dat lekker aan het spelen is.

Ik ga de aankomende week meer mijn best doen en hoop mezelf er vaker aan te herinneren te moeten vloggen. In het openbaar vind ik héél erg lastig, waar Dennis bij is, is me eigenlijk al een stap te groot.. Maar ik zal die stap toch moeten gaan nemen. Ook vind ik het moeilijk omdat ik zelf steeds heel misselijk ben door de zwangerschap. Niemand wil ziek in beeld, al helemaal niet als je bij het uitspreken van meer dan 10 woorden gaat kokhalzen. Nog een dingetje waar ik door heen moet.

Wat ik dus vond van deze eerste week vloggen? Heel ongemakkelijk, confronterend en stiekem eigenlijk niet leuk. Maar wie weet moet ik even doorzetten en blijkt het allemaal reuze mee te vallen. Mochten jullie nog tips hebben wat betreft het bewerken ofzo: graag. Ik ben ook maar een beginner en doe meer dan mijn stinkende best, maar om nou te zeggen dat dit een top vlog is van hoogstaande kwaliteit? Nee. Ga ik aan werken!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)