Bloggen Persoonlijk

November Weekvlog #2

14 november 2016

Video hierboven niet te zien? Klik dan hier.

Er is weer een nieuwe week voorbij en weer wil ik deze week mijn bevindingen met jullie delen. Kijk eerst even naar de vlog en lees erna de rest van dit artikel.

Geen idee of het opvalt, maar ik voelde me iets comfortabeler tijdens het vloggen. Ik moet mijzelf er nog steeds veel aan herinneren (vandaar het weinige beeldmateriaal op de woensdag en vrijdag) maar als ik er aan denk gaat het me een stuk beter af! Ook het editen vind ik leuk. Eerder monteerde ik wel vaker video’s van bijvoorbeeld Freya of de katten, gewoon om er een leuk filmpje van te maken. Met een vlog vind ik het moeilijker, maar dat is misschien ook juist wel een leuke uitdaging.

Vorige week vertelde ik dat ik het vloggen niet zo leuk vond. Dat is nog steeds wel zo. Woensdag had ik een enorme rot dag waarop ik alleen maar kon huilen (iets met hormonen ;) en dan zit ik er niet zo op te wachten mezelf in beeld te brengen. Ook ben ik nog steeds erg bewust van hoe ik eruit zie. Mijn acne lijkt met de dag erger te worden, mijn ontembare pluishaar dat vol in beeld komt. Ik blijf het confronterend vinden mezelf zo te zien. Maar mezelf expres gaan opmaken om me dan minder lelijk te voelen zie ik ook niet zitten. Waarom niet? Omdat ik tegenwoordig gewoon nog amper makeup draag. Extra moeite gaan doen om er mooier uit te zien voor mijn vlog vind ik dan niet nodig, voelt een beetje als liegen. Bovendien vind ik acne met een laag foundation ook niet bepaald mooi ;)

Vloggen waar een ander bij is is nog steeds een stap te groot. Zoals je in bovenstaande vlog kunt zien film ik in het openbaar vooral de grond of even wat kleine stukjes tussendoor. Dat voelt héél ongemakkelijk. Telkens denk ik: ‘wat zal een ander vinden als ze zien dat ik de winkel film? Dat is toch raar?’. Maar daar moet ik gewoon nog even doorheen denk ik. Geen idee of het gaat lukken voor het einde van de maand, maar dat zullen we zien. Mezelf filmen in het openbaar is iets wat ik zeker nog te eng vind en waarschijnlijk ook niet ga doen. Het moet wel leuk blijven :p

 

Wat vond jij van deze vlog? Een heel verschil met vorige week of heb je nog verbeterpunten?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)