Bloggen Persoonlijk

November Weekvlog #3

21 november 2016

Alweer de derde weekvlog van deze maand. Ik moet eerlijk bekennen: ik ga het steeds minder leuk vinden om te moeten vloggen en vergeet het daardoor ook vaak om mijn camera erbij te pakken. Ook vandaag vertel ik weer wat ik van de afgelopen week vond.

Deze week was een hel om te filmen. Ik ben weer ontzettend misselijk en heb vaak moeten spugen en dan zit ik er niet op te wachten om een camera op mijn gezicht te richten. Aan het begin van de week valt het nog wel mee, maar woensdag begon de misselijkheid weer op te spelen en sinds donderdag werd het weer erger. Zaterdag heb ik zelfs helemaal niks gefilmd omdat ik die dag zelfs geen drinken binnen hield. Waarschijnlijk is ook wel in de vlog te merken dat ik er tegen op zie, het niet prettig vind en er eigenlijk wel klaar mee ben.

Hoewel het idee van een volledige maand te gaan weekvloggen me aan het begin best leuk leek, kan ik mezelf nu wel voor mijn kop slaan. Het is best leuk, maar onbewust ben je er zó ontzettend veel mee bezig. ‘Shit, ik heb weinig gefilmd vandaag. Straks kan ik de vlog niet leuk vullen’. In plaats van direct leuk met Freya te gaan spelen bedenk ik me eerst waar ik de camera het beste neer kan zetten voor het mooiste beeld. Vorige week vond ik het nog wel leuk, extra stukjes filmen om er thuis een leuk muziekje onder te zetten. Leuk als opvulling en direct een kijkje in mijn dag zonder dat ik mezelf hoef te filmen. Maar deze week had ik er gewoon écht de puf niet voor. Op donderdag avond naar het winkelcentrum en een klein verjaardagsfeestje na ben ik de hele week de deur niet uit geweest omdat ik me te ziek voelde, dan staat mijn hoofd niet naar opvul materiaal en catchy muziekjes voor onder de vlog.

Misschien klinkt het allemaal wat negatief, en dat is het misschien ook wel, maar ik ben er eigenlijk wel klaar mee. Toch ga ik de maand vol maken, ik ben immers al over de helft ;) In totaal nog maar 2 weken en dan is het klaar. En bij deze beloof ik mezelf alvast: dit doe ik nooit meer!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)