Bloggen

November Weekvlog #4

28 november 2016

Weer een week voorbij. Dat betekend nog 1 weekje te gaan en dan is dit experiment alweer over. Volgende week zal de allerlaatste weekvlog + mijn bevindingen van de totale maand online komen en daarna is het klaar. Stiekem best een opluchting ;)

Deze week vond ik het vloggen misschien nog wel lastiger als normaal. We werden alle drie ziek en kregen fikse buikgriep. Meer dan spugen kon ik niet en ik heb dus ook 2 volledige dagen niets gefilmd. Op zondag alleen een kleine uitleg. Nu ik dit aan het schrijven ben (zondag dus) ben ik nog steeds niet helemaal opgeknapt en voel ik me echt vét ellendig. Nu heb ik het geluk te hebben gekozen om weekvlogs te maken, maar hoe vervelend zou dit zijn als je normaal gesproken dagelijks vlogt? Ik moet er in ieder geval niet aan denken.

Verder vond ik het wel weer oké. Ik heb nog eens met Dennis en vriendinnen gesproken over de vorige vlog en ben achteraf toch blij dat ik die wel online heb gezet. Hoe rot ik me voelde: het hoort bij dagelijks leven. En ik heb niet alles laten zien wat ik gefilmd heb en ook niet alles gefilmd wat ik gedaan heb. Al met al valt het dus wel mee.

Ik vind het wél leuk dat ik meer film materiaal heb van Freya. Hoewel ik normaal al niet zo zuinig ben met het maken van foto’s of filmpjes maak ik er nu nog meer en denk ik er ook nog eens aan om mijn scherm te draaien waardoor het er op tv/video mooier uit ziet. Dat is dan weer een pluspuntje ;)

 

Volgende week de laatste vlog. Op het vieren van Sinterklaas na gaan we niet veel bijzonders doen, maar ik ga er iets leuks van maken :)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)