Over Mij & Mijn Blog

 2

 

Over Mij

Mijn naam is Silke. Ik ben 25 jaar jong en woon vlak bij Rotterdam, Nederland. Sinds 2013 woon ik samen met Dennis, mijn 2 katten Krieltje en Dexter en onze konijn Malibu. Dennis en ik zijn samen sinds 11 Mei 2009 en sinds 11 mei 2015 zijn wij man en vrouw. Op 10 juni 2015 is onze dochter Freya Julie geboren, op 12 mei 2017 onze zoon Odin Jonas.

Dit is Silke:

Gek op dieren  houd van waterijs  kan niet zonder Dennis  schrijft veel  lijstjes freak  vind schoonmaken leuk  is slecht met nagellak  word vrolijk van de zon  en van baby dieren  online  heeft te veel oogschaduw  stamppot rauwe andijvie  hekel aan pesten  verzamelt notitie boekjes  houd van appelkruimeltaart  Italië  vind Engels een mooiere taal dan Nederlands  koken  maakt graag planners  gebruikt nog altijd een papieren agenda  altijd blut  volgt heel veel series  creatief  lacht graag  heeft gaten in haar oren  en twee tattoo’s  reizen  wandelt graag door het bos  gefascineerd door octopussen  kan geen dag zonder muziek  leeft voor haar gezin

Over de blog

In 2012 ben ik begonnen met mijn eerste blog, The Makeup Diary, met als hoofdonderwerp ‘beauty’. 3 jaar later merkte ik dat mijn interesses veel meer divers waren geworden en daar wilde ik me ook over kunnen uiten. Na een aantal maanden nadenken en feedback vragen heb ik dan eindelijk de stap durven nemen er een tweede blog naast te beginnen: Silkebouwes.nl

SilkeBouwes.nl is het beste te beschrijven als een lifestyle blog. Ik schrijf over alles wat in me opkomt, of dat nu interieur, gezondheid of eten is. Ik ben graag creatief bezig, dus DIY’s zul je ook tegenkomen op deze site. Ik wil mijn lezer inspireren en motiveren en dat allemaal met een happy feeling! Ook zal ik persoonlijke stukjes schrijven over mijn dagelijks leven, mijn borderline persoonlijkheidsstoornis en zwanger/moeder zijn. Kortom, er komt veel aan bod op mijn blog.

 Planning

Omdat ik bloggen beschouw als een hobby en ik ook nog 2 kinderen en een huishouden moet bijhouden blog ik gewoon wanneer ik daar zin in heb. Er is dus geen vaste planning en blogposts komen online wanneer ik tijd en zin heb ze te schrijven.

Apparatuur

Voor het maken van mijn foto’s gebruik in een Nikon D3100 met de standaard kit lens en mijn iPhone. Ik bewerk mijn foto’s in photoshop en op picmonkey.com.  Ook gebruik ik 2 statieven van Hama, de mini tripod traveller en de tripod star 61.
Mijn site word gehost door Antagonist en draait op wordpress.

Disclaimer

Zo nu en dan verschijnen er op op de blog reviews van producten of gebruik ik producten in een DIY. Ik vind het belangrijk om eerlijk te zijn en zal dan ook altijd eerlijk zijn in mijn artikelen. Ik zal nooit een positieve review garanderen.

De meeste producten heb ik zelf gekocht. Ik vind het belangrijk dat er goed te zien is wanneer een product (op welke manier dan ook) gesponsord is. Dit zal ik dan ook onderaan de desbetreffende post vermelden. Ook kun je de artikelen herkennen aan de tag ‘sample’.