Persoonlijk

Persoonlijke Update. 2 Jaar Getrouwd

11 mei 2017

2 jaar geleden is het alweer. 2 jaar geleden dat ik, met bolle buik, samen met jou in de auto zat onderweg naar ons trouwen. 2 jaar geleden dat we gigantisch in de file stonden door werkzaamheden aan de dijk, dat ik een hormonale jankbui kreeg en al mijn makeup eraf huilde. Dat we véél te laat bij het gemeentehuis aankwamen en we daarom getrouwd werden door de manager die het zelf misschien nog wel spannender vond als wij. Hoe chaotisch en rommelig die dag ook was, het paste perfect bij ons.

2 jaar geleden trouwde ik, aan de balie van het gemeentehuis, de liefde van mijn leven. Zoals hierboven al aangegeven verliep de ochtend niet helemaal zoals ik gepland had en hoewel ik er op dat moment alleen maar om kon huilen kan ik er nu hard om lachen. Trouwen vonden we niet heel bijzonder, een witte jurk hoefde van mij niet (daar had ik met mijn dikke buik toch niet in gepast) en als het aan mij had gelegen hadden we niet eens ringen gekocht. We trouwden op de maandag, gratis, aan de balie van het gemeentehuis. Op 11 mei 2009 gaven we elkaar de eerste zoen, op 11 mei 2015 zijn we getrouwd. 11 mei 2017 en we hebben een prachtige dochter én een kleine spruit die zich ieder moment kan gaan aankondigen. Wat ben ik gelukkig en trots dat ik mijzelf jouw vrouw mag noemen. Wat ben ik gezegend om iemand te hebben gevonden die door mijn muur heen is gebroken en me kan zien voor wie ik ben. En wat ben ik ontzettend trots op alles wat we samen hebben doorstaan en hoe we daar elke keer weer sterker uit zijn gekomen.

Wat houd ik toch van jou. (:heart balloon:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)