Persoonlijk Snapshots

Plog 21 Mei 2015

25 mei 2015

 

PicMonkey Collage

Op mijn beautyblog heb ik afgelopen December ook eens een plog geplaatst. Dat werd toen aardig goed ontvangen en hoewel ik het toen echt verschrikkelijk vond, leek het me wel leuk om het een tweede kans te geven. 21 Mei heb ik geprobeerd zoveel mogelijk vast te leggen door middel van foto’s. Ik waarschuw alvast: als je een hekel hebt aan de was doen kun je deze plog beter overslaan. ;)

Plog 21 Mei 001Goedenmorgen! Om 09:00 uur ’s ochtends ben ik toch écht klaar wakker en moet ik ontzettend nodig plassen. Tijd om er uit te gaan! De laatste tijd blijf ik liever wat langer liggen aangezien ik heel erg slecht slaap (dikke buik zit in de weg enzo) maar met een baby die op je blaas duwt én een blaasontsteking kon ik er dit keer echt niet onder uit. 

Plog 21 Mei 002Ik ontbijt met een bak kwark en maak ondertussen een to do list voor die dag. Ik probeer altijd zoveel mogelijk op te schrijven, maar krijg mijn lijstjes nooit af in 1 keer. Zeker nu niet, ik ben veel te veel bezig in de baby kamer en vergeet dan de helft van mijn lijstje te doen.. Oeps.

Plog 21 Mei 003Na mijn ontbijt is het altijd tijd om de konijntjes iets lekkers te geven. Dit keer kregen ze een stukje peer, wat ze echt super lekker vinden!

Plog 21 Mei 004Om kwart voor 10 is het tijd om te gaan douchen. Mijn buik word nu echt groot en begint ook al flink te zakken. Nog maar een maandje en dan ben ik al uitgerekend. :O

Plog 21 Mei 005Na het douchen breng ik een gezichtsmasker aan. Ik ging dit keer voor een modder masker van Dr. van der Hoog.

Plog 21 Mei 006Terwijl het masker aan het intrekken is begin ik vast aan een aantal artikelen voor mijn blogs. Hier ben ik bezig met een first-impression artikel over gellak die ik kocht via eBay. Het artikel staat inmiddels al online

Plog 21 Mei 007Na een uurtje werken besluit ik om de was maar op te gaan ruimen.

Plog 21 Mei 008En er een nieuwe witte baby was in te doen. Wij hebben eigenlijk nooit witte was, maar nu met de baby kleertjes en dekentjes zat de wasmachine toch aardig vol.

Plog 21 Mei 009Terwijl de wasmachine aan het draaien is ga ik weer verder aan wat artikelen.

Plog 21 Mei 010Na 1,5 uur foto’s bewerken en blogposts schrijven krijg ik trek. Terwijl de oven aan het voorverwarmen is eet ik een schaaltje chips en kijk ik naar ‘The Middle’.

Plog 21 Mei 011Als lunch eet ik een broodje brie. En toen kwam Dennis ineens thuis van zijn werk! Hij ging de rest van de dag onverwachts thuis werken, altijd gezellig!

Plog 21 Mei 012Terwijl Dennis aan het werk is ga ik even buiten zitten met wat te drinken. Krieltje had door dat ik in de tuin zat en kwam even een knuffel halen.  (:heart balloon:) 

Plog 21 Mei 013De was is klaar! Ik haal de andere was af en vouw deze vast op, maar omdat het zulk lekker weer is besluit ik om de baby kleertjes buiten op te hangen.

Plog 21 Mei 014En ik gooi er nóg een baby was in. Dit keer alleen maar kleur.

Plog 21 Mei 015Ik vind het zo schattig, al die baby spulletjes aan de waslijn. Ik verbaas me er ook steeds weer over hoe klein al die rompertjes zijn. Ik kan gewoon écht niet geloven dat daar straks een mensje in past. Of dat dat mensje nu in MIJ past.. 

Plog 21 Mei 016Ik kroel nog even met de konijntjes, maar ze zijn alleen maar uit op een lekker stukje peer.. Als ik die niet geef word ik hard in mijn vinger gebeten. :(

Plog 21 Mei 017Dan is het tijd om naar de huisarts te gaan en mijn urine na te laten kijken. Ik had nog steeds heel veel buikpijn en krampen en moest van de verloskundige nog een keer mijn urine langs brengen. Waarschijnlijk heeft de kuur tegen de blaasontsteking net niet voldoende geholpen.

Plog 21 Mei 018Toen ik thuis in het potje had gepiest zag ik dat er allemaal witte vlokjes in mijn urine dwarrelde. De doktersassistente vond dit ook een beetje vreemd en dus moest ik iets langer wachten om uit te stellen dat het geen vruchtwater of iets anders was. En dat wachten duurde laaaaang. Uiteindelijk bleek er niet zo veel aan de hand te zijn, behalve dus nog steeds een blaasontsteking. Mijn urine werd op kweek gezet en over een paar dagen weet ik welke antibiotica wél aan gaat slaan op de infectie.

Plog 21 Mei 019Eenmaal weer thuis werkte ik nog wat aan mijn blogs en heb ik een aantal emails beantwoord.

Plog 21 Mei 020Dennis en ik besloten om gezellig buiten de deur te gaan eten, maar voor we weggingen heb ik nog even snel deze foto gemaakt. Deze bloemen kregen we van Micheal en Kirsten omdat we zijn getrouwd. De bloemen stonden er zo mooi bij dat ik haar even een foto moest sturen. 

Plog 21 Mei 021We aten een lekker broodje bij Bakker Bart. Ik ging voor een panini met mozarella, pesto en tomaat en Dennis had een broodje gehaktbal. Ik ben echt gek op de broodjes van Bakker Bart.  :D 

Plog 21 Mei 022Toen we thuis kwamen, kwamen mijn ouders op visite. Ik heb daar verder geen foto’s van genomen, maar na dat ze weg waren gegaan heb ik nog even de gekleurde was van die middag opgehangen.

Plog 21 Mei 023Rond een uurtje of 11 kreeg ik ineens ontzettend trek in fruit. Dennis schilde een peer en die heb ik nog even lekker opgegeten. :)

Plog 21 Mei 024Rond half 12 was ik écht kapot en besloot ik vast naar bed te gaan. Uiteindelijk ben ik rond 3 uur pas in slaap gevallen.

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Eline 27 mei 2015 at 17:43

  Leuke foto’s en wow nog maar 4 weken; de tijd gaat hard he!

 • Reply Kattenkoppen 2 juni 2015 at 15:16

  Leuk idee! Mogen wij ook een plog doen en dan jouw blog erin vermelden? Dat we het van jou gestolen hebben :P

  • Reply admin 2 juni 2015 at 15:27

   Hahaha, Jaa hoor! Ik heb het alleen niet bedacht en ook weer van andere bloggers gejat, dus t was niet mijn verzinsel. :p

  Leave a Reply

  <3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)