Freebies

Printables. Koningsdag

22 april 2015

Koningsdag 001

Het is al weer bijna Koningsdag en dat betekend voor veel mensen dat er een hoop spulletjes worden verkocht op de rommelmarkt. Zelf heb ik niet zo heel veel met dit soort feestdagen en ik ben dus blij dat ik dit jaar op 27 April een dagje naar Duitsland ben. Maar voor iedereen die wél de hele ochtend op een kleedje op de grond gaat zitten heb ik leuke prijskaartjes gemaakt die je kunt uitprinten. Zo vallen je spulletjes wat meer op!

Koningsdag 002

De set bestaat uit drie kleuren: rood, blauw en oranje. Er zijn kaartjes met voorgedrukte prijzen, maar ook kaartjes speciaal voor aanbiedingen of op=op acties! Ook heb ik er een aantal leeg gelaten zodat je zelf een prijs kunt invullen en zitten er 2 posters bij voor op een grabbelton. Stuur me even een foto als je de kaartjes en/of posters gaat gebruiken! Veel plezier en succes met het verkopen van je oude rommel  (<3)

 Download hier de Koningsdag Printables.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)