Reviews

Review. iPhone 5S Hoesjes van Hoesjes-Outlet

26 augustus 2015

 

 

Hoesjes Review 001Mijn telefoon is niet meer weg te denken uit mijn leven. Zeker nu ik kersverse moeder ben heb ik hem graag bij de hand om ieder lachje, boertje en kreetje vast te leggen. Daarnaast gebruik ik mijn iPhone als middel voor contact met vrienden en om tijdens de borstvoeding bij te houden hoe lang ze aan welke borst gedronken heeft (controlfreak? Nee joh!). Toen ik werd benaderd door Hoesjes-Outlet of ik wat wilde uitzoeken in hun webshop sloeg ik dat dan ook niet af, mijn telefoon moet goed beschermd worden!

Hoesjes Review 002Ik heb zelf een iPhone 5S, en daar zijn een heleboel leuke hoesjes voor te vinden in de webshop. Het was dan ook best moeilijk om een keuze te maken, maar na heel lang twijfelen heb ik toch een beslissing kunnen nemen. Ik ging voor een mooie flipcase en een chique doorzichtige hardcase met gouden details.

Hoesjes Review 003Dit vind ik denk ik het mooiste hoesje! Binnenkort gaat mijn beste vriendin trouwen en om mijn outfit helemaal compleet te maken moet mijn telefoon er natuurlijk ook prachtig uitzien. Het hoesje sluit goed aan en de knopjes zijn nog makkelijk te bedienen. Ik vind het erg mooi dat het apple logo vrij is gehouden en de rest van de case bedrukt is met gouden versiersels. Dit hoesje beschermd de achter- en zijkanten van krassen en andere beschadigingen, maar om de voorkant van je telefoon te beschermen zou je een screenprotector kunnen gebruiken.

Hoesjes Review 004Het andere hoesje is een flipcase met ruimte voor je pasjes. Deze vind ik ideaal als ik even snel de deur uit moet met Freya en ik geen zin heb om naast de luiertas ook nog mijn andere tas mee te zeulen voor mijn portemonnee. Ik doe gewoon mijn id-bewijs en mijn bankpas aan de binnenkant van het hoesje en ik ben klaar om te vertrekken. Wat ik wel jammer vind van dit hoesje is dat hij niet goed gesloten blijft. Er zit geen magneetje of iets in, waardoor de voorkant van mijn telefoon niet volledig word afgesloten door het klepje. Een pluspunt is dat je het hoesje kunt buigen en je daardoor een standaard hebt om je telefoon neer te zetten; handig als Freya wat ouder is en ik haar even zoet moet houden met een filmpje ofzo ;)

Beide hoesjes worden al vaak gebruikt en ik ben er hartstikke tevreden over! Wanneer je vanuit Nederland een bestelling plaatst betaal je geen verzendkosten bij de webshop. Bestel je vanuit een ander land uit de EU, dan zijn de verzendkosten maar €2,99. Ik had de hoesjes binnen 2 werkdagen in huis.  :house:

 

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)