Persoonlijk Snapshots

Snapshots. April 2015

1 mei 2015

Snapshots April 001Hieperdepiep! Het is mei! Deze maand gaan we gewoon trouwen. Vanaf 11 Mei 2015 zitten we voor altijd aan elkaar vast en ga ik door het leven als mevrouw Bennik. Afgelopen maand gingen we op 1 April in ondertrouw (geen grapje!), kochten we de kinderwagen en gingen we samen 3 daagjes weg om nog even van elkaar te kunnen genieten zonder baby.

Snapshots April 0021. Op 1 April gingen we ’s morgens vroeg in ondertrouw in het gemeentehuis. Het stelde bar weinig voor en we waren binnen een half uurtje weer buiten. Toch zijn we het even gaan ‘vieren’ bij la Place met een ijskoffie, smoothie en een kaasbroodje. Grootste fout van mijn leven. De ijskoffie zat vol klontjes en het kaasbroodje had de meest smerige vulling die ik ooit gegeten heb. Dikke tegenvaller dus. 2. Omdat ik altijd chagrijnig wordt als mijn eten me niet smaakt (en nu met die hormonen natuurlijk helemaal!) mocht ik van Dennis nog even winkelen. We gingen samen de Intertoys in om strijkkralen te kopen waar ik later deze magneetjes van maakte. 3. Terwijl ik bezig was met foto’s maken van de magneten ging Krieltje in de wasmand liggen. Daar moest ik natuurlijk even een foto van maken en als je eenmaal bezig bent is het heel moeilijk om dan te stoppen. Ik heb alle diertjes gefotografeerd maar van de konijnen is alleen deze foto mooi scherp geworden. Waarom kunnen ze nou niet eventjes 1 seconde stil zitten?! 4. Mijn buik is ook weer hard gegroeid. Mijn shirt staat er gewoon strak van! Ik kan trouwens nog wel mijn ‘oude’ broeken aan. Je ziet van de achterkant niet eens dat ik zwanger ben..

Snapshots April 0031. Het was heerlijk weer en ik besloot om alle ramen open te zetten. Dexter vind het heerlijk om uit het raam te hangen en vaak kijken we dan samen even naar de vogeltjes en insecten in de tuin. 2. Na maanden lang zonder hoesje te hebben gelopen besloot ik om via eBay naar nieuwe cases te zoeken. Uiteindelijk bestelde ik deze 3 bij deze verkoper. 3. Vlak voor het weekend gingen we naar babypark om de kinderwagen te bestellen. We waren er al over uit dat het de Joolz Day zou worden dus we hoefden alleen nog wat accessoires erbij te zoeken en een bestelling te plaatsen. Hij zou zeker binnen 2 weken binnen zijn werd ons gezegd. 2 dagen later kregen we een belletje dat we de wagen konden komen ophalen. 4. En natuurlijk moest Krieltje het even uittesten voor baby. Krieltje heeft er een paar dagen heerlijk in mogen slapen, maar nu zit de regenkap er over heen zodat ze er niet in kan. En no worries! Krieltje is heel netjes opgevoed en piest nergens anders als op de bak of in de natuur.

Snapshots April 0041. Met de paasdagen was het heerlijk weer. Dennis en ik hebben heel veel in de tuin gezeten en ook de konijntjes mochten weer lekker naar buiten om over het gras te rennen. Dennis is een hele goede en lieve konijnenpapa, want hij heeft hun zandbak wel 2x zo groot gemaakt. Malibu was hier net klaar na een 2 uur durende kuilen-graaf missie en zat even uit te rusten in het gras. 2. Ook Krieltje kon het mooie weer wel waarderen. Ze ging speciaal voor mij even poseren tussen de bloemetjes. 3. Mijn buik word als maar dikker en dikker en hoewel ik er soms op loop te klagen (het zit zo in de weg!) kan het ook wel eens heel handig zijn! Ik draag gewoon altijd en overal een tafeltje met me mee. Zolang baby stil blijft liggen gaat het goed, maar net na deze foto kreeg ik een harde trap en lagen al mijn chippies op de grond :( 4. Ik had sinds weken (maanden?) weer eens makeup op gedaan en aangezien ik nogal tevreden was over het resultaat wilde ik een selfie maken. Dat is alleen niet zo handig als je in de auto zit met het raam open..

Snapshots April 0051. Met het raam dicht ging het gelukkig een stuk beter! De lipstick die ik hier draag is de Lasting Finish Lipstick by Rimmel Kate in nummer 04. 2. Al een eeuwigheid geleden kreeg ik van Dennis zijn moeder de eerste schoentjes die Dennis ooit aan had. Ik heb er toen een foto van gemaakt voor in mijn zwangerschapsdagboek, maar ik gebruik de foto nog steeds erg vaak voor updates rondom mijn zwangerschap. Dit keer heb ik hem gebruikt in dit artikel, waar ik vertel over mijn zwangerschap en de diagnose borderline. 3. Baby groeit en groeit en de poezenkinders zijn er ook helemaal gek op. Het is heerlijk op bij het vrouwtje op schoot te liggen en haar buik te gebruiken als kussentje. Dexter was hier letterlijk met mijn buik aan het kroelen. Steeds gaf hij kopjes en hij knorde onwijs hard. Tot hij een harde stoot tegen zijn hoofd kreeg, toen was baby iets minder lief.. 4. Met 29 weken maakte ik deze buikfoto. Hoewel mijn buik iedere dag wel dikker lijkt te worden ben ik verder nog niet aangekomen. Nou vind ik dat niet zo heel erg natuurlijk, maar ik hoop wel dat ik na de bevalling nog iets van mijn gewicht nu overhoud.

Snapshots April 0061. Voor ik zwanger werd aten we 1x in de zoveel maanden een zelfgemaakte hamburger. Al weken had ik hier weer trek in, maar ik was telkens veel te misselijk. Ik voelde me toch 1 dag best wel goed en dus heb ik Dennis in de keuken gezet om een hamburger voor me te maken. Ik wilde er heel dapper 2 opeten, maar verder als 1 en een beetje kwam ik niet. 2. Dexter vergeet soms een beetje dat hij een kat is en geen mens en hij zit daarom ook erg graag op zijn kont. Hier ligt Dennis lang uit op de bank en Dexter besloot om bij hem op schoot te gaan zitten en gezellig televisie te kijken. 3. Met het lekkere weer van de afgelopen dagen kreeg ik weer zin om mijn teennagels te lakken. Na 3 nagels raakte ik nogal geïrriteerd want door mijn dikke buik kon ik het niet goed zien en was het voorover bukken een onmogelijke taak. Gelukkig was Dennis zo lief om de rest van mijn nagels te lakken (hij heeft zelfs geklaagd over de dekking..)  4. Als de nijnen buiten zitten krijgen ze, behalve water, eigenlijk nooit echt iets lekkers. Gras in overvloed! Maar terwijl ik bezig was met een salade voor mezelf kwam ik nog een stronkje witlof tegen. Wij hebben nooit witlof in huis (niet te vreten!) maar halen af en toe wel eens een stronkje om aan te konijntjes te voeren. En blij dat ze waren joh! Binnen 10 minuten was alles op.

Snapshots April 0071. Het was heerlijk weer en als het lekker weer is krijgen we altijd de bbq kriebels. Dennis en Micheal zijn beide gek op bbq-en en Kirsten en ik vinden het kletsen en broodjes eten altijd reuze gezellig, dus na een paar appjes en wat boodschappen was de eerste bbq van dit jaar een feit. 2. Daar is hij weer, m’n redder in nood. Dit keer niet om teennagels te lakken maar om schoenen aan te trekken. Nou heb ik gewoon schoenen waar ik makkelijk in stap zonder te hoeven bukken, maar ik moest en zou deze aan.. 3. Dexter is de laatste tijd gek op mijn voeten en wil het liefst de hele tijd er op/naast/bij/over/tegen aan liggen. Hier ligt hij met z’n kont op mijn voeten en word zijn hele hoofdje ‘plat gedrukt’ tegen de bank, hahaha. 4. Het weer werd beter en beter en wanneer het warm is krijg ik altijd trek in salade. Ik maakte pasta salade met tortellini, onze favoriete maaltijd salade!

Snapshots April 0081. We gaan binnenkort al trouwen maar we hadden nog steeds geen ringen uitgezocht. Ik ben nogal kieskeurig en wilde geen ring met te veel poespas. Tijdens het passen twijfelde ik enorm tussen deze (de onderste) en een andere, maar uiteindelijk ben ik toch voor deze gegaan. Dit is dezelfde als de ring van Dennis, maar dan met steentjes en zonder goud. Goud staat me niet mooi, dus ging ik voor silver. 2. Soms, of eigenlijk heel vaak, vind ik het leuk om alvast setjes te maken met de kleding die nu in baby’s kast ligt. Dit is een setje in maat 50 en deze gaat sowieso mee in de vluchttas naar het ziekenhuis. Ik twijfel nog over het setje in maat 56, misschien dat ik daar nog even voor ‘moet’ winkelen. 3. Dennis en ik waren een weekendje weg naar Epen (verslag hier) en daar maakte Dennis deze foto. Ik ben er stiekem best wel trots op en ben heel blij dat we nu zo’n mooie foto hebben van mij met m’n buik. 4. Van de ene big naar de andere (grapje, grapje). Tijdens een wandeling in het bos kwamen we uit bij een boscafé met kinderboerderij. Dit vrolijke varkentje liep samen met een zwart zwijnenvriendje gewoon los over het terrein. Hij heeft ons een tijdje lang gevolgd in de hoop dat we iets te eten hadden, maar toen hij door kreeg dat we écht niks gingen geven heeft hij uiteindelijk opgegeven en op zoek gegaan naar een ander ‘slachtoffer’.

 

Deze maand is mijn tante in Nederland, mijn schoonmoeder jarig en gaan we trouwen! Wat gaan jullie doen in Mei?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)