Snapshots

Snapshots. Augustus 2015

4 september 2015

Snapshots Augustus 2015 000Het artikel van vandaag is een beetje aan de late kant, maar beter laat dan nooit ;) Er is afgelopen maand niet heel veel gebeurd. Mijn neef en tante uit Italië waren op bezoek, we gingen voor het eerst met Freya naar de dierentuin en ik bracht een bezoekje aan de kapper.

Snapshots Augustus 2015 0011. Het was vaak heel erg warm de afgelopen maand. Vooral Freya had heel erg last van de hitte en kon daardoor slecht slapen. Maar we hadden wel een excuus om haar dit super schattige jurkje aan te kunnen doen. Gelukkig heeft ze het vaak aangehad, want ze past er bijna niet meer in. 2. Mijn neef en tante waren op bezoek in Nederland. Mijn oma moest in die week plotseling verhuisd worden en omdat mijn neef daar heel veel bij geholpen heeft hebben Dennis en ik hem meegenomen naar diergaarde Blijdorp. Daar was ik sinds mijn zwangerschap niet meer geweest, dus het was leuk om alle dieren weer te zien. 3. De kat van mijn ouders, Vosje, gaat graag bovenop de plantjes van mijn moeder zitten. Het ziet er altijd zo lekker knullig uit. <3 4. Mijn vader heeft niet zo heel veel met baby’s, maar toch is hij gek op zijn eerste kleindochter. Het is zo leuk om te zien hoe hard hij zijn best doet om haar te laten lachen :D

Snapshots Augustus 2015 0021. Bij dit artikel deelde ik een foto van mij en mijn vader op het strand in Scheveningen. We gingen vroeger volgens mij best vaak naar Scheveningen en ik heb er leuke herinneringen aan. Check m’n super stoere zonnebril trouwens! 2. De laatste tijd sta ik weer wat vaker in de keuken en dan vind ik het leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Al een hele tijd wilde ik de turkse pizza’s van Jamie Oliver maken, maar ik kwam er steeds niet toe. Sinds ik ze begin augustus heb gemaakt hebben we ze al best vaak gegeten, zo lekker en zo makkelijk! 3. Net als deze lekkere muffins! Met frambozen en witte chocolade, mmmm! Er komt binnenkort een recept van online. 4. Mijn neef was in Nederland samen met mijn tante, en omdat hij vooral hard bezig was met het verhuizen van mijn oma gingen Dennis en ik met hem bowlen. Maar eerst werd er even met Freya geknuffeld op ons nieuwe bed.  <3

Snapshots Augustus 2015 0031. Ik ben gék op fruit, en dan vooral bramen en bessen, maar ik vind het belachelijk hoeveel je daarvoor betaald in de supermark. Daarom besloten Dennis en ik om een heleboel fruit planten in de tuin te planten en dit jaar konden we daar voor het eerst van oogsten. Super lekker! 2. Clio en Elana zouden komen eten en omdat het zulk warm weer was maakte ik allerlei salades. Het lekkerste vond ik de broodsalade, waarvan je het recept hier kunt vinden. 3. Bij de primark had ik een broek gekocht, maar helaas paste ik die niet. De klantenservice waar ik de broek terug ging brengen zit naast de kinderafdeling en natuurlijk kon ik het niet laten om dit schattige vestje mee te nemen voor Freya. 4. Sommige dagen heb ik niet zo heel veel zin om veel makeup te dragen maar wil ik toch iets aan mijn uiterlijk doen. Vaak draag ik dan, net als hier, wat foundation, mascara, lippotlood en wenkbrauwpoeder. Binnen 10 minuten klaar, maar toch een verzorgd uiterlijk.

Snapshots Augustus 2015 0041. Mijn sidecut heb ik sinds september vorig jaar niet meer aangeraakt en inmiddels was het zo erg uitgegroeid dat er totaal geen model meer in mijn kapsel zat. Gelukkig is mijn liefste schoonzusje kapster, dus ik mocht model zitten. 2. En dit is het uiteindelijke resultaat geworden! Lekker kort, meer laagjes en een veel mooier model. Je kunt de voor en na foto’s hier zien. 3. Freya lachte haar eerste lachje naar de camera en dat moest ik natuurlijk even delen. Ze lacht al een tijdje, maar steeds als ik een foto wilde maken stopte ze er mee. Gelukkig heb ik na deze foto een heleboel mooie foto’s van haar lachende gezichtje kunnen vastleggen. 4. Dennis maakt echt de lekkerste hamburgers die ik ooit heb gegeten! Ik eet er altijd te veel van, maar ze zijn te lekker om te laten staan. Zelfs van deze foto krijg ik al trek!

Snapshots Augustus 2015 0051. Vorig jaar hadden we een heleboel zonnebloemen. De zaadjes daarvan hebben we laten drogen en dit jaar weer gezaaid. Wel jammer dat de rode zonnebloemen niet zijn doorgekomen, maar gelukkig zijn de gele ook heel erg mooi. 2. We gingen wéér naar de Primark, want ik wilde corrigerend ondergoed hebben voor een bruiloft binnenkort. Ik word altijd chagrijnig van winkelen dus we besloten onszelf daarna te trakteren op een lekker broodje bij de HEMA. Oh, en dat stukje chocolade taart, daar droom ik nu nog van. Super lekker!  :drops: 3. Mijn acne is weer volop aanwezig de laatste weken. Ik had al een paar keer de tip gekregen om trekzalf op mijn puistjes te smeren dus dat besloot ik eens te proberen. Het heeft wel iets geholpen, maar echt heel veel heeft het niet voor mijn huid gedaan helaas. 4. Tijdens ons tweede tripje naar de Primark kocht ik deze super leuke schooltas voor Freya. Natuurlijk gaat ze nog lang niet naar school, maar het is ook handig dat ze straks een tasje heeft met speelgoed voor als ze ergens gaat logeren of wanneer opa en oma even moeten oppassen. De tas was in ieder geval te leuk om te laten liggen.

In september krijgt Freya haar eerste inentingen, gaan onze beste vrienden trouwen en ben ik jarig! Wat zijn jouw plannen voor deze maand?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Monique | WritingMonique 6 september 2015 at 13:49

    Wat een prachtige foto’s! De vossentas is echt onwijs schattig!

  • Leave a Reply

    <3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)