Snapshots

Snapshots. Juli 2015

3 augustus 2015

Snapshots Juli 2015 000Jeetje, de tijd vliegt echt voorbij de laatste weken. Freya is gewoon al bijna 2 maanden bij ons! De afgelopen maand is er niet heel erg veel gebeurd. Ik heb vooral erg moeten wennen aan het leven als mama, maar inmiddels gaat (bijna) alles al vanzelf. Dennis is weer een aantal keer gaan werken op kantoor en Freya en ik hebben samen ook een werkend ritme gevonden. :)

Snapshots Juli 2015 0011. Begin Juli was het nog ontzettend warm. Omdat ik nog vloeide en de ‘verplichte’ 6 weken nog niet om waren mocht ik alleen nog niet zwemmen. Daar kwam ik helaas pas achter toen Dennis net ons zwembad met 3 meter doorsnee aan het vullen was. Terwijl Dennis dus lekker in het bad kon plonzen moest ik het doen met mijn voeten in een teiltje. Of twee, omdat mijn voeten veel te groot zijn. 2. Dexter was tijdens het warme weer erg fanatiek met het jagen op insecten. Ineens was zijn pootje onwijs opgezwollen, dus ik denk dat hij ruzie heeft gemaakt met een bij. Dat werd dus een tripje dierenarts. Gelukkig was er niks aan de hand. Hij kreeg een prik in zijn bil en een paar uur later was zijn pootje weer normaal. 3. Hier baalde ik ontzettend van. Ik vind het zo leuk dat de HEMA ook baby moment cards in het assortiment heeft, maar deze fout kan echt niet. Maakt het gelijk een stuk minder leuk :( 4. Freya zat midden in een sprongetje. Daardoor wilde ze absoluut niet slapen in haar wiegje. Dus heb ik een aantal nachten achter elkaar maar met haar in bed gelegen zodat ze kon slapen. Ik ben er nu nog moe van, want zelf deed ik geen oog dicht.

Snapshots Juli 2015 0021. Dennis en ik zijn inmiddels al weer bijna 3 maanden getrouwd. Zo bizar hoe snel de tijd voorbij vliegt. Sommige dagen kom ik echt tijd te kort. Dan heb ik nog niet eens ontbeten en is het al 2 uur ’s middags. Maar ik heb het ook veel te druk met knuffelen! 2. Sinds Freya in huis is, is Dexter veranderd van opstandige kater naar softie. Hij kwam heel veel op schoot en wilde telkens bij ons in de buurt zijn. Helaas begint hij nu weer wat meer zichzelf te worden en word hij weer steeds brutaler.. 3. Maar gelukkig kunnen beide poezenbeesten het heel goed vinden met ons ukkie. Ze komen regelmatig even bij haar in de box liggen. Dexter heeft zelfs al haar voetjes gewassen en wil af en toe nog wel eens een kopje geven. <3 4. Voor onze lieve kraamverzorgster moesten we nog een foto maken van ons kers-verse gezinnetje. Ik zit een beetje ongemakkelijk, maar ik vind het een heerlijke foto!

Snapshots Juli 2015 0031. Sinds ik wist dat ik zwanger was, wist ik al dat ik een draagdoek aan wilde schaffen. Toen Freya in haar eerste sprong kwam heb ik niet langer meer gewacht. Ze wilde continue bij me zijn, maar daardoor had ik geen handen meer vrij en was ik aan de bank gekluisterd. Uiteindelijk heb ik toen een draagdoek besteld. Ik moet nog een beetje oefenen, maar het knopen gaat steeds beter. Ze zit hier nog veel te laag, maar oh wat vind ze het heerlijk! 2. Ja ja, ik had nooit gedacht dat het me zou lukken, maar deze maand was ik een jaar gestopt met roken! Ik ben ‘cold turkey’ gestopt en rookte eerst minimaal 1 pakje per dag. Rete trots ben ik! 3. We hadden de eerste controle in het ziekenhuis. Ons meisje is nu 54cm lang en weegt al 3940 gram. Lekkere spek baby.  (:heart balloon:)  4. Ook had ik weer eens tijd om mijn nagels te doen. Dit keer ging ik voor een prachtige paarse kleur met kleine glittertjes.

Snapshots Juli 2015 0041. Ik vind het ontzettend leuk om in de keuken te staan en nieuwe recepten uit te proberen. Via pinterest kom ik de lekkerste gerechten tegen en ik besloot dit keer rijst met ‘korean beef’ te maken. Super simpel, maar zoooo lekker! 2. Iedere ochtend probeer ik een momentje voor mezelf te nemen om de dag rustig te beginnen. En hoe doe je dat beter als met een grote kop thee? 3. Heel af en toe heb ik nog even een dagje dat het niet zo lekker loopt. Dan heb ik niet goed geslapen, is Freya heel erg huilerig en wil het allemaal niet zo goed lukken. Door alle hectiek vergeet ik dan te eten. Daarom maakte Dennis die dag twee pistoletjes met brie voor me. Heerlijk! 4. Ik vind het zo lief als ze op mijn schoot ligt te slapen en haar kleine vingertjes om mijn vinger heen krult.

Snapshots Juli 2015 0051. Hoe schattig is dit setje? Ik heb tijdens mijn zwangerschap keihard geroepen dat ik mijn dochter geen roze aan zou trekken. Ik vind roze kleding helemaal niet mooi en wilde er juist een stoere meid van maken. Maar zoals je ziet ben ik toch omgeslagen. Het staat haar gewoon zo ontzettend schattig! 2. Ik had lekker geshopt bij het kruidvat en besloot direct mijn nieuwe makeup producten uit te proberen. Behalve wat foundation, wenkbrauw poeder, mascara en lipliner heb ik geen makeup op. 3. Lieve Milou was weer rete creatief geweest en knutselde een aantal schattige luchtballonnetjes. Dennis heeft ze gelijk in het kamerje opgehangen, boven haar bedje. 4. En om af te sluiten nog even een selfie van mij en mijn lieve baardmans. Ik ben zo gek op hem! :love:

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Samira (LadyGodiva ;) ) 4 augustus 2015 at 16:15

    WAUW, Dexter lijkt heeeeel erg op mijn kleine katertje! Maar wat een heerlijke foto’s en wat zijn jullie mooie trotse ouders <3 (:heart balloon:)

  • Leave a Reply

    <3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)