Snapshots

Snapshots Maart 2015

1 april 2015

Snapshots Maart 001

Aaaaah, vanaf vandaag ben ik gewoon LIVE met deze blog. Stiekem vind ik dat best een beetje spannend, omdat het zo anders is dan een beautyblog. Maar natuurlijk vind ik het ook super leuk, ik hoef nu namelijk niet zoveel baby foto’s er uit te filteren (dat moest niet hoor op m’n vorige blog, maar dat deed ik onbewust wel. Dus bij deze een overload aan baby kleertjes).

Snapshots Maart 002

1. Ik ben helemaal gek op pizza en we eten dit minimaal 1 keer in de maand wel, maar nóg lekkerder is om het zelf te maken. Ik heb het hele proces vast gelegd en er staat een recept te wachten om gepubliceerd te worden. Het was trouwens best wel even wennen om foto’s te maken van eten in plaats van makeup, maar gelukkig niet minder leuk. 2. Voor The Makeup Diary heb ik nieuwe wenkbrauw producten getest en ik was erg verliefd op het resultaat. Wenkbrauwen zijn een beetje een zwak van mij en ‘don’t let anyone with bad eyebrows give you advice on life‘ is dan ook m’n motto. 3. Ooooh, hoe leuk is het om bij een pakketje een zelfgemaakt kaartje mee te sturen? Ik had een winactie op m’n beautyblog en maakte voor de winnares dit simpele kaartje. 4. Ik ben na deze foto even gaan scrollen en er komt echt heel veel eten voorbij in dit artikel. Ach, zonder eten is het leven niet compleet.  :cherry: Dennis was jarig en mocht kiezen wat we gingen eten, net als vroeger! En waar hij als kind vast heel hard ‘PATAAAAT’ had geroepen koos hij nu voor gegrilde groentes met kippen vleugeltjes. Mmmmm.

Snapshots Maart 003

1. Dit was mijn buik met 24 weken. Ik word al lekker bol en stiekem ben ik echt ontzettend trots op mijn gladde buikje. Glad ja, want er is nog geen zwangerschaps-striem te zien! Maar ik smeer dan ook iedere avond keurig mijn buikje in met olie. 2. Het was echt super lekker weer en ik besloot om gezellig in de tuin te gaan zitten, Konijntjes naar buiten, Dexter die alle aarde in de tuin overhoop haalt (hij denkt soms dat hij ook een konijn is en begint telkens aan het graven van een hol). Na een tijdje begon ik me best wel te vervelen en toen heb ik mijn kleurboek er maar bij gepakt. Alleen een beetje jammer dat ik heb gekozen voor regenwolkjes? Het was juist hartstikke zonnig! 3. Kaashapjes! Dennis vierde zijn verjaardag voor vrienden en toen heb ik deze snacks gemaakt. Ze waren best wel heel erg lekker (al zeg ik het zelf). En ook hier komt een recept van online! 4. Het was al bijna lunch tijd en ik had écht nog geen trek of zin om te eten; tot ik in de koelkast keek. HOI MOZZARELLA! Ik had deze salade al zo lang niet gegeten. Sinds deze ene keer heb ik dat maar even ingehaald..

Snapshots Maart 004

1. We hadden al heel erg lang zo’n folie op het raam, tegen de inkijk. Dennis vond die echt spuuglelijk en wilde graag een hele matte, maar dat vind ik niet mooi. Maar lang leve de lidl! Want daar kwamen we deze leuke sticker tegen. 2. Ooooh, mijn kleine toetieee. Dexter is soms echt nog een klein babytje en hij is gék op het voedingskussen. Dat kussen ligt normaal beneden op de bank, maar omdat we visite hadden had ik het even boven neer gelegd. Dexter is er maar gelijk op gaan liggen en in slaap gevallen. Toen moest ik hem natuurlijk wel even toe dekken. <3 3. Hoi dikke buik! Deze foto is maar 9 dagen later gemaakt dan de vorige buik. WAT EEN VERSCHIL! Het is dat ik weet dat er een baby in zit, anders was ik er niet zo blij mee geweest.. 4. Samen met Tanja, @livingpink op instagram, deed ik een babyswap. Ik vind de kaart die er bij zit zo leuk dat ik hem heb ingelijst :)

Snapshots Maart 005

1. En kijk hoe ontzettend leuk de inhoud was! De skittles heb ik direct opgegeten en ook de chocolade heeft het niet lang volgehouden.. De kleertjes die erin zaten zijn ook helemaal mijn smaak, dus ik vond de swap een groot succes! 2. Van een vriendin kregen we een hele hoop kleding die van haar dochtertje is geweest. Toen kon ik mezelf niet meer inhouden en ben ik alles gaan wassen. Al die kleine kleertjes aan de waslijn <3 Ik heb het nog nooit zo leuk gevonden om de was te doen, haha. 3. Voor de babykamer bestelde ik deze super schattige muziek mobiel met vosjes en eekhoorns. We hebben een bosthema, dus deze past er perfect bij. Het is alleen erg jammer dat het muziekje dat er in zit zo vals is als de pest. Dus ik moet nog even een ander muziek doosje zien te vinden.. 4. Ook ben ik maar aan de slag gegaan met het sorteren van de kleertjes. Alles lag samen in de kast, maar ik vind het toch wel prettig om het per maat te scheiden. Dat heb ik dus gedaan. Uiteindelijk hadden we maar 6 rompertjes, 4 broekjes en 2 vestjes in maten 50 en 52. Ik moest dus nog even wat kleine maatjes in slaan en dat vond ik natuurlijk echt verschrikkelijk.. :D

 

Snapshots Maart 006
1. Afgelopen zaterdag zijn we dus met vrienden wezen babyshoppen. We hebben best wel veel kleertjes gekocht en ik was na zo’n dagje winkelen erg moe. We besloten om daarna met z’n allen te gaan eten en nadat ik aardig wat chinees naar binnen had gewerkt plofte ik op hun bank neer om uit te buiken. Jason (hun hondje) is nogal een kroelkont en mijn buik is natuurlijk ook een heerlijk kussen. 2. Tijdens het winkelen zagen we dit jasje hangen en we vonden hem allemaal super leuk, tot ik de prijs zag. Kirsten heeft toen besloten om het toch te kopen, als cadeautje. Ze heeft het zelfs voor ons ingepakt! Ons meisje kan het pas aan als ze zo’n 9 maandjes oud is, maar ik kan nu al niet wachten om het haar aan te trekken. 3. Maandag avond ging ik met Dennis even langs mijn ouders om wat spulletjes op te halen en ik besloot om oude foto’s terug te kijken. Na heel het album door gebladerd te hebben kwamen we ineens deze foto tegen. Mijn vader zit onder de doos verstopt en geeft mij de fles.. 4. Gisteren kreeg ik ineens weer heel veel zin om mijn nagels te lakken. Ik heb daar normaal echt geen geduld voor maar heb het nu tussen het schrijven van blogposts gedaan. De kleur is in ieder geval lekker vrolijk en helemaal lente-proof. Nu het weer nog..

Vandaag gaan wij in ondertrouw! En de rest van deze maand tel ik af tot de 25e, dan gaan we namelijk lekker een weekendje weg (voor het laatst met z’n tweetjes, ongetrouwd en babyloos!). Wat zijn jullie plannen voor April?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)