Snapshots

Snapshots. Mei 2015

22 juni 2015

Snapshots MeiEen beetje later als normaal, maar door mijn ziekenhuis opname en de bevalling is het bloggen er een beetje bij in geschoten. Toch wilde ik de snapshots van Mei niet overslaan, dus deze maand zijn er twee snapshots vlak achter elkaar. :)

Snapshots Mei 0011. Via een persbureau kreeg ik een persbericht toegezonden van Aviko. Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen en veel van de gerechten klonken super lekker. Uiteindelijk hebben Den en ik gekozen om het recept ‘pottie met zoete aardappelblokjes‘ te bereiden. Heel makkelijk en super lekker! 2. Begin van de maand werd ik verrast met een babyshower. Het was ontzettend gezellig en ik ben onwijs verwend. Helaas was ik de dag er na helemaal op en heb ik uren op de bank gelegen. Krieltje kwam me gezelschap houden door boven op mijn buik te gaan liggen. 3. Dennis moest begin mei voor zijn werk naar Parijs. Ik kan er heel slecht tegen om alleen te zijn ’s nachts en daarom ging ik gezellig logeren bij mijn beste vriendinnetje. Maar eerst ben ik nog even langs gegaan bij mijn schoonouders voor de verjaardag van mijn schoonmoeder. Daar at ik een heerlijk stukje kruimelvlaai. Mmmm! 4. De volgende dag ben ik met Kirsten naar haar ouders toe gegaan. Die hebben (nu nog) kleine biggetjes en daar hebben we even mee gekroeld. Ze zijn ontzettend schattig en heel erg ondeugend.

Snapshots Mei 0021. Dexter is meestal niet zo heel erg goed in jagen. Waar Krieltje met vlinders, vogeltjes, muizen en andere dieren aan komt zetten, zo had Dexter nog niks gevangen. Had. Want toen ik naar buiten liep om Dennis op te wachten van uit zijn werk zat hij naast een dode duif. Na zijn aller eerste vangst hebben we al een muisje moeten redden en loopt hij continue achter de bromvliegen aan te jagen. Hij heeft de smaak te pakken.. 2. Vrienden van ons hadden een nestje met kittens en daar moest natuurlijk ook even mee geknuffeld worden. Het linker katje heeft de hele tijd bij mij op mijn buik geslapen. Het is dat we al 2 katten en 2 konijnen hebben, anders had ik er een mee genomen.  <3  3. Mei was ook de maand waarin we zijn getrouwd! De dag na ons trouwen werd ik wakker met Dennis zijn hand op mijn bolle buik (oh, wat mis ik die buik!). 4. En ook ik draag mijn ring vol trots! Hier nog met opgezwollen vingers door de zwangerschap.

Snapshots Mei 0031. Een van mijn favoriete pasta’s! Wanneer we echt even geen zin hebben om uitgebreid te koken maken we pasta carbonara. Ik had een flinke blaasontsteking te pakken en was door de anti biotica aardig ziek geworden, dus we hebben die dag lekker makkelijk gekookt. 2. Als ik ziek ben of me gewoon niet lekker voel is Krieltje niet bij me weg te slaan. Wanneer Dennis naar zijn werk is blijft ze de hele dag bij me en gaat ze pas weer naar buiten als hij thuis komt. En dat terwijl het echt een buiten kat is! Bijzonder beestje is het. 3. Voor de konijntjes wilde we al een hele tijd een nieuw buitenhok. Vorige winter hebben we ze naar binnen gehaald omdat het hok was ingesneeuwd, maar ik ben van mening dat een konijn het beste buiten kan verblijven. Wel wilde ik dan een mooi groot hok met een ren, zodat ze voldoende ruimte hebben om zich heerlijk in uit te leven. Toen ik bij de ouders van Kirsten op de boerderij dit hok zag staan was ik om. Daar werd het niet gebruikt, dus we hebben het overgekocht. De konijntjes vermaken zich er prima in! 4. Oh, ik heb zo ontzettend vaak geklaagd over mijn buik en hoe erg het in de weg zat. Maar als ik dan deze foto zie mis ik het toch wel hoor! 2 dagen na het maken van deze foto braken mijn vliezen en werd ik opgenomen in het ziekenhuis.

Snapshots Mei 0041. In het ziekenhuis werd ik iedere dag aan het CTG gelegd om te kijken of het met ons kleine meisje wel goed ging. Toen ik deze foto maakte was ik er nog heilig van overtuigd dat het niet lang meer zou duren voor ze er zou zijn. Ik lag toen net een paar uur op de afdeling. 2. Ik mocht niet van de kamer af de eerste paar dagen en dus ging Dennis iedere dag even naar huis om voor de diertjes te zorgen. Krieltje moet hebben aangevoeld dat haar kleine vriendinnetje snel zou komen, want ze lag na weken ineens weer in de wagen te slapen. 3. Van mijn schoonouders kreeg ik een klein knuffeltje voor onze beep. Daar heb ik toen iedere nacht mee geslapen zodat het lekker naar mij zou ruiken en ze een kroel had met een vertrouwde geur. Ze heeft er alleen nog steeds niet mee geslapen omdat ik bang ben dat ze het knuffeltje op haar gezicht legt en daardoor geen lucht meer krijgt. 4. Voordat ik werd opgenomen vond ik al dat mijn nagels toe waren aan een nieuw kleurtje, maar ik was er niet meer aan toegekomen. Dennis was zo lief om mijn gel set mee te nemen. En natuurlijk heb ik ze roze gelakt! 

 

Juni werd een bijzondere maand; ons kindje kwam eerder als we hadden verwacht. Daarover komt binnenkort nog een artikel online. :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)