Inspiratie Persoonlijk

Terugblik Doelen Voor Juli

7 augustus 2015

Persoonlijke DoelenEind Juni vertelde ik jullie over mijn persoonlijke doelstellingen voor de komende maand. Inmiddels is er alweer een maand voorbij en het leek me leuk om terug te blikken op mijn doelen. Ik kan je alvast vertellen dat ik het verre van gehaald heb, haha!

 

1. Yoga weer oppakken

What was I thinking? Yoga? Met een baby in huis waar ik nog aan moet wennen? Eeeh.. Nee, deze heb ik niet gehaald dus. Sterker nog, ik heb niet eens een poging tot yoga oefeningen gedaan. Ik vind het ’s nachts meerdere keren er uit komen om mijn dochter te voeden al beweging genoeg, haha! Daarnaast ben ik (door die gebroken nachten dus) vaak ontzettend moe en ieder vrij momentje word dus besteed door middel van een dutje. Dikke faal dus.

 

2. Vaste blogdagen in plannen

Dit is een beetje half gelukt. Vaste dagen zijn het nog niet, maar ik neem wel weer vaker de tijd om even te schrijven. Voor nu schrijf ik gewoon wanneer ik er zin in heb en er tijd voor vrij kan maken en dat bevalt eigenlijk prima. Vaste dagen zijn het dus niet, maar ik neem zeker wat meer de tijd voor mijn hobby! :)

 

3. Meer aan tafel gaan eten

HAHAHA! Nou, we hebben welgeteld 3 keer aan de tafel gegeten sinds de kraamhulp weg is. Veel makkelijker om lekker met mijn bord op schoot voor de tv te zitten. Wel probeer ik veel gezonder te eten. Dat lukt niet altijd, maar de standaard maaltijden die we vaak eten maken langzaam plaats voor nieuwe, gezondere gerechten. Dat maakt het wel een beetje goed. Toch?

 

4. Genieten

Ja, dit is dan ook de reden dat de andere 3 niet zijn gelukt. Ik heb het veel te druk met genieten van mijn ukkie en ons leuke gezinnetje. Ik besteed heel wat uurtjes op de bank of in bed om lekker met Freya te knuffelen en ik vind het heerlijk. Eigenlijk kan ik dus wel zeggen dat ik de afgelopen maand tóch geslaagd ben voor mijn doelen. Ik dacht dat ik dit doel het moeilijkste zou vinden omdat ik alles zo perfect wilde doen, maar ik zie het niet eens als het huis een rommeltje is (oke oke, ik doe alsof ik het niet zie) en ben liever aan het kroelen dan aan het stofzuigen. Dus deze neem ik lekker mee naar volgende maand en de rest kan me gestolen worden!  :hi:

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marga 7 augustus 2015 at 07:17

    Niet TE streng zijn wat je doelen betreft hoor! Het wennen aan het moederschap is het belangrijkste, de rest komt vanzelf wel. Je bent goed bezig !! 💝

  • Leave a Reply

    <3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)