Persoonlijk

Update. Huis Gekocht!

6 januari 2016

Kinderboerderij

Hoi, daar ben ik weer. Ik kom even uit mijn grot gekropen om weer eens een update te plaatsen. Ik weet dat ik in mijn vorige bericht had verteld dat ik in december weer zou gaan bloggen. Nou, dat is goed gelukt zoals je ziet ;) Ik heb er lang over na moeten denken, en uiteindelijk heb ik besloten om te stoppen.

Niet stoppen met bloggen, want dat vind ik nog steeds hartstikke leuk. Maar ik wil stoppen met mezelf verplichtingen op te leggen. Ik kan me ontzettend schuldig voelen wanneer ik niet op mijn vaste dagen een update klaar heb staan, en dat vind ik jammer. Aangezien ik het schrijven nog steeds heel leuk vind om te doen zal ik daar ook zeker mee door gaan. Maar voorlopig gewoon wanneer ik daar zelf zin in heb. Want naast Freya heb ik het hartstikke druk.

Druk met mezelf, want hoewel ik me steeds beter voel kan ik nog steeds ineens een flinke rot dag hebben. Maar ook druk met inpakken. We hebben namelijk een huis gekocht! In februari krijgen we de sleutel en eind maart willen we er graag in. Er moeten wat grote dingen aan gebeuren maar we verwachten dat het snel af is. Zo moeten in verband met de brandveiligheid alle plafonds vervangen worden en hebben we een aannemer ingehuurd die onze badkamer en beide toiletten gaat verbouwen. Dus voorlopig nog even geen tijd (en weinig zin :p) om achter de computer te kruipen zodat ik artikeltjes kan tikken. Binnenkort komen er vast wel weer wat updates online, ik heb aardig wat ideeΓ«n, maar het uitwerken daarvan kost me nog wat te veel moeite.

 

Tot zo ver deze kleine update. Freya is net wakker geworden dus ik kan het ook niet langer maken!

Liefs <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)