Uncategorized

Vandaag Gaan We Trouwen!

11 mei 2015

10425459_10205533725572843_5704384208382979855_n

Vandaag is het dan eindelijk zo ver. Om half 10 ’s ochtends begint het hele geneuzel en vanaf dan ga ik door het leven als Silke Bennik-Bouwes. Ik vind nog steeds dat dat voor geen meter klinkt, maar ik zal het er mee moeten doen ;) We trouwen heel romantisch op de maandag ochtend. Gratis. De enige genodigden zijn onze getuigen en als alles achter de rug is gaan we gezellig met familie brunchen.

Nee, ik maak echt geen grapje. Ik vind trouwen helemaal niet zo bijzonder. Ik snap het heel goed dat er vrouwen zijn die dromen van een mooie witte jurk, een taart van 3 verdiepingen hoog en een groot feest achteraf. Maar het is gewoon helemaal niks voor ons. De enige voorwaarde die ik had aan het trouwen was dat het zou zijn op 11 mei. Waarom 11 mei? Omdat we vandaag precies 6 jaar samen zijn.

Vanaf vandaag ga ik door het leven als Silke Bennik-Bouwes. En daar ben ik rete trots op!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)