Home & Organisatie Persoonlijk

We Hebben De Sleutel! (+1e Foto’s)

4 februari 2016

Huis Eerste Foto's - 003Yes! Afgelopen maandag 1 februari was het zover; de afspraak met de notaris en de overdracht van het huis. Ik ben direct als een malle door het huis gelopen om van iedere kamer foto’s te maken en het leek me wel leuk om die met jullie te delen!

Huis Eerste Foto's - 004De tuin die we nu hebben bij ons huurhuisje is al niet klein, maar de tuin van ons koophuis is nΓ³g groter! Heerlijk :D. Bij het kleine heggetje stond een vijver, maar die hebben de verkopers op ons verzoek weggehaald. Het leek ons niet zo handig als Freya straks gaat lopen en bovendien heb ik niets met vissen. Dus voor die kale plek daar moeten we nog iets verzinnen. Misschien komt er wel een leuk speel stukje voor Freya, of een gezellige zit plaats voor ons. Over de tuin gaan we ons voorlopig nog niet druk maken, eerst de rest van het huis naar onze zin krijgen!

Huis Eerste Foto's - 002De keuken vind ik niet zo mooi. Knalrood lijkt gezellig, maar aangezien het niet zo’n grote ruimte is komt het nogal snel op je af. Maar helaas hebben we geen geld over om er een nieuwe in te zetten, dus ik moet het er maar mee doen ;) Wel is het aanrecht blad lekker hoog, dus ik hoef niet meer mijn rug te belasten als ik het eten klaar ga maken (is nu wel het geval).

Huis Eerste Foto's - 001De woonkamer is heerlijk licht! Aan beide kanten zitten grote ramen en je kunt vanuit deze kamer ook in de tuin komen. De vloer laten we liggen, verder gaan we alles schilderen en door het hele huis gaat Dennis de plafonds vervangen. Op dit moment worden de badkamer en 2 toiletten verbouwd door een aannemer, maar daar komt later een update over.

Het huis voelt al helemaal als thuis, iets wat ik in ons huurhuis nooit echt gehad heb. De bedoeling is dat we eind maart gaan verhuizen. Ik heb er in ieder geval vast heel erg veel zin in.Β  :balloon:

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kattenkoppen 4 februari 2016 at 06:19

  Het ziet er allemaal netjes en mooi uit :-) En een grotere tuin is altijd fijn :D
  Gefeliciflap! En veel succes met klussen!

 • Reply Rebecca groos 4 februari 2016 at 07:55

  Ziet er netjes uit Sil!

 • Reply Marije 4 februari 2016 at 18:15

  Wat een fijne plek zeg! Gefeliciteerd! Veel succes met klussen te komende tijd!

 • Reply Lonneke 5 februari 2016 at 07:03

  Wauw, dat ziet er goed uit! Succes met klussen en overhuizen. ‘Verhuizen met een baby’ ik ben benieuwd! ;-)

 • Leave a Reply

  <3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)