Inspiratie

Webshop tip: Kidswithflair.com

8 maart 2016

Kids With Flair 002Sinds we bezig zijn in het nieuwe huis ben ik continue opzoek naar leuke spulletjes voor Freya’s kamer. Nu heeft ze de kleinste kamer van het huis, maar straks krijgt ze een grotere ruimte. En een grotere kamer betekend meer ruimte voor leuke decoratie! Laat deze webshop daar nou heel veel van hebben.

Kids With Flair 004Dit onwijs leuke vliegtuig bijvoorbeeld. Ik ben gek op de vrolijke kleurtjes en vind het ook prima geschikt voor op een meisjes kamer. Ook leuk dat hij handgemaakt is én gehaakt; ik ben niet zo van het plastic speelgoed. Naast decoratie kan je hier ook heel goed mee spelen, er zit namelijk een belletje in wat het extra leuk maakt om er mee te rammelen. Ben je niet zo van de vele kleurtjes, dan is deze ook te verkrijgen in lichtblauw.
Vliegtuig Anne-Claire Petit €43,-

Kids With Flair 003Het kleine konijnenlampje is bij Freya al een groot succes, vooral als het donker is en ze niet kan slapen. Maar de paddenstoel is natuurlijk ook ontzettend schattig. Het geeft een zacht licht waardoor het perfect zijn dienst doet als nachtlampje. En hoewel het konijntje niet uit deze webshop komt zijn er bij Kidswithflair genoeg andere leuke konijnenlampjes te vinden!
Paddenstoel nachtlampje €5,95

Kids With Flair 002Ook leuke kussens mogen niet ontbreken op een kinderkamer. Deze is extra leuk door de loshangende oren en het vrolijke design. Little Ms Rabbit heeft ook een mannelijk vriendje, namelijk Little Mr Teddy. Leuk als koppel, maar ook single doen ze het goed om mee te knuffelen en te slapen. Oh, en kijk haar schattige wangetjes. Ik houd van dat soort kleine details!
Kussen Little Ms Rabbit €40,50

Kids With Flair 001Mocht je nou een stoere zoon of dochter hebben die weg is van auto’s dan is dit kussen ook helemaal te gek! Hij is lekker vol en daardoor heerlijk om op te liggen of tegenaan te zitten. Niet alleen leuk voor op bed, maar ook perfect voor op de bank in de woonkamer. En mocht je het helemaal compleet willen maken dan kun je deze goed combineren met het bijpassende dekbed overtrek.
Kussen Auto’s Studio Ditte €42,95

 

In de webshop vind je een heleboel andere leuke items van verschillende prijsklassen. Zo vind je er ook hele leuke opbergdozen en -manden, vrolijk speelgoed en leuke accessoires voor op de fiets! Ik ben fan!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lot 8 maart 2016 at 11:01

    Wat leuk!

  • Leave a Reply

    <3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)