Persoonlijk

Welkom op Good Morning Tea!

20 maart 2015

Apple Touch

 Hee hallo! Welkom op mijn nieuwe blog Good Morning Tea. Je kent me misschien al van mijn beautyblog The Makeup Diary, maar ik zal me toch even kort voorstellen. Ik ben dus Silke, 23 jaren jong, bijna 6 jaar samen met Dennis, verloofd, zwanger van de eerste en gek op mijn 2 katten en 2 konijnen. Ik ben dol op beauty, makeup en alles wat daarmee te maken heeft en ben daarom in 2012 begonnen met mijn beautyblog. Nu, zo’n 3 jaar verder, heb ik de stap gezet om er een tweede blog naast te beginnen. Mijn leven bestaat meer dan uit een paar lipsticks en oogschaduws en ik merkte dat ik de behoefte had om daar ook over te kunnen schrijven. Zo ben ik bijvoorbeeld gek op knutselen, koken, uitstapjes en bakken. Ook wil ik wat meer kunnen delen over mijn zwangerschap, mijn persoonlijkheidsstoornis en mijn dagelijkse leven. Ik vind het zelf prettig om onderscheid te maken tussen die onderwerpen en beauty en ben met die achterliggende gedachte dan ook deze blog gestart. Zo kan ik tóch mijn passie blijven delen, maar ook schrijven over andere zaken en houd ik het op deze manier goed van elkaar gescheiden.

Dus wat kan je straks allemaal verwachten op Good Morning Tea? Om te beginnen ga ik schrijven in het Nederlands. Op The Makeup Diary blog ik in het Engels en wanneer het over beauty gaat, gaat me dat prima af. Aangezien ik deze blog wat persoonlijker wil maken schrijf ik hier gewoon in het mijn eigen taal. Ik zal 3 dagen per week posten, net als op mijn beauty blog. Er komen dus op beide blogs samen 6 dagen per week artikelen online. Waar het op The Makeup Diary vooral zal gaan over makeup en beauty komt op Good Morning Tea alles aan bod waar ik zelf zin in heb. Dat zijn dus DIY’s, dagboekjes, reviews van alles behalve beauty (denk aan bakproducten, gadgets, eettentjes en allerlei leuke spulletjes), zwangerschaps updates en uiteindelijk ook verhalen over het leven als moeder. Ook ga ik het persoonlijke onderdeel van mijn andere blog verhuizen naar hier. Op The Makeup Diary heb ik een vast artikel aan het begin van iedere maand met daarin een overzicht van de maand er voor. Dear Diary zal dus voortaan hier te vinden zijn en mijn beauty blog zal weer volledig in het teken staan van beauty.

Ik wil vaste blog dagen gaan vast zetten en voor nu ziet mijn schema er als volgt uit:

 

The Makeup Diary Good Morning Tea
Dinsdag, donderdag en zaterdag Maandag, woensdag en vrijdag

 

 

Terwijl ik bezig ben geweest met het opzetten van deze site zijn er al wat artikelen online verschenen, er is dus al iets te lezen. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik ben en komen jullie vaak terug om een kijkje te nemen! Mocht je tips of op- of aanmerkingen hebben dan hoor ik dat graag. Ook voor al het andere mag je contact met me opnemen via de contact pagina of via social media. Voorlopig ben ik overal nog te vinden onder mijn accounts van The Makeup Diary.

 

Heel veel plezier!

 

Liefs, Silke

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)