Bloggen Persoonlijk

Welkom op SilkeBouwes.nl

27 juli 2016

Welkom Op SilkeBouwes.nl

Zoals je misschien hebt gemerkt (of misschien ook niet) was mijn blog een aantal dagen offline. De reden waarom lijkt me overduidelijk: een nieuwe layout. Ik was mijn gratis layout meer dan zat en besloot eens te investeren in een mooi design wat helemaal naar mijn smaak was. Na wat dagen zoeken kwam ik eindelijk tot de layout die nu online staat!

Ook vroeg ik of mijn liefste zusje een mooi logo voor me wilde ontwerpen. Dat werd bovenstaande tekening. Een mooi familieportret van ons drieën. Naast de layout en het logo heb ik ook de sitenaam verander. Goodmorningtea blijft nog een jaar bestaan en linkt nu naar mijn nieuwe blognaam: SilkeBouwes.nl. Lekker simpel, lekker eigen. Wat betreft bloggen zal er niet veel veranderen. Ik blog wanneer ik daar zin (en tijd) voor heb, over onderwerpen die me op dat moment boeien of interessant lijken.

Mocht je ideeën of tips hebben wat betreft de blog, het design of iets anders, laat het dan weten via het contactformulier!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)