Reviews

Wreck This Journal

15 april 2015

Wreck This Journal 001

Waarschijnlijk heb je er al wel eens over gehoord; Wreck This Journal. Een boekje waarin allerlei opdrachten staan en waarbij het de bedoeling is het zo goed mogelijk te verzieken. Iets waar mijn notitieboekjes-hart ontzettend veel moeite mee had. Ik heb er eerlijk gezegd al heel lang niks meer mee gedaan. Het heeft een beetje stof staan vangen in de kast.. Maar wat ik zo leuk vind aan Wreck This Journal is dat het je dingen laat doen die je normaal nooit zou doen met een boek (tenzij je een boeken hatend monster bent dan misschien).

Wreck This Journal 002

Zo was het op deze pagina de bedoeling om er iets op te laten druppelen. Ik heb toen gekozen voor nagellak en daarna heel slim het boekje dicht gedaan (was de bedoeling) en dicht gelaten (was niet de bedoeling). De bladzijde’s zaten dus aan elkaar geplakt en ik heb alles kapot gescheurd toen ik het de volgende ochtend probeerde open te maken. Maar hé, nergens stond dat dat niet mocht..

Wreck This Journal 003

Deze bladzijde deed me wel een beetje pijn. Een schaar zetten in een boek?! Met opzet? Door MEERDERE pagina’s?! Ik heb het gedaan, maar niet omdat ik het zo leuk vond. Ik heb dan ook niet mijn best gedaan er een mooi knip werkje van te maken.

Wreck This Journal 004

Deze pagina laat heel goed zien hoe lang ik m’n journal al niet heb aangeraakt. 1. Een pakje sigaretten. Ik rook al bijna en jaar niet meer. 2. Het pakje kost ‘maar’ €6,- en ik kocht altijd de grootste verpakking. Nu betaal je daar geloof ik €7,50 voor. 3. De pil. Ik ben al jaren geleden overgestapt op de nuva ring en voor ik zwanger was gebruikte ik, naast condooms, al meer dan een jaar geen anticonceptie meer. En 4: wat is dat voor telefoon?! Ik ben inmiddels zo gewend aan mijn iPhone dat ik al weer vergeten was dat die ooit NIET bestaan heeft. Ik denk dat we wel kunnen concluderen dat ik dit boekje al zeker 4 jaar niet meer in mijn handen heb gehad. Als het niet langer is..

Wreck This Journal 005

Je hand omtrekken! Wie deed dit nog meer op de basisschool als je ergens je handtekening moest zetten?  :*:  :hi:

Wreck This Journal 006

De laatste bladzijde die ik met jullie deel. Deze vind ik wel echt heel erg leuk. Super simpel maar tegelijk ontzettend vrolijk. Er staan heel veel leuke opdrachten in het boek. Zo moet je het mee nemen onder de douche, er je voeten in vegen, de rug van het boek kapot buigen, de voorkant versieren, er in krassen, tekenen, morsen.. Alles wat normaal niet mag met een boek is hier juist de bedoeling. Ik, als boeken liefhebber, heb daar best moeite mee en dat is ook nog wel te zien aan hoe netjes mijn boekje er uit ziet. Maar ik heb besloten de uitdaging opnieuw aan te gaan en laat jullie over een tijdje zien in welke toestand mijn boek er op dat moment verkeerd.

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply saskia 15 april 2015 at 17:33

  Haha het ziet er ontzettend leuk uit. Ik zou er ook best moeite mee hebben hoor aangezien ik dol ben op lezen.

 • Reply Priscilla 17 april 2015 at 21:01

  De laatste pagina vind ik ook heel leuk geworden. Eenvoud kan soms heel tof zijn :)

 • Reply Kattenkoppen 29 april 2015 at 13:40

  Wauw die ziet er kunstig uit!

 • Leave a Reply

  <3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)