Mama & Baby

Zeeman Newborn Zomer 2016

21 februari 2016

Zeeman Newborn Zomer 2016 000Dat zeeman ontzettend leuke babykleertjes verkoopt zal geen nieuws voor je zijn, maar de aankomende zomer collectie is zó leuk dat ik deze echt even wilde delen op mijn blog. Toen ik de folder binnenkreeg waar al deze leuke kleertjes instonden heb ik echt even flink gebaald dat Freya al in maatje 74 zit, want ik zou alles wel willen hebben!

Zeeman Newborn Zomer 2016 001Alle items zijn perfecte basics en passen goed bij de zomer. Zeker deze leuke dekentjes en rompers met zee-thema. Ik krijg er direct een vakantie gevoel van! De dekentjes hebben een afmeting van 75×100 cm en zijn daarom perfect als omslagdoek of als dekentje voor in de wieg. De rompers van zeeman worden hier regelmatig gebruikt en ik vind het dan ook erg jammer dat Freya deze niet meer past.
Prijs: dekentje €4,99 per stuk | romper €4,99 per twee

Zeeman Newborn Zomer 2016 002Ook de slofjes vind ik ontzettend schattig, net als de mutsjes. Aan het begin heeft je kindje nog wat moeite om zichzelf warm te houden, maar dat is met deze leuke items geen enkel probleem. Freya heeft in het begin vaak zulke slofjes aangehad omdat sokjes te makkelijk uit getrappeld werden. Mutsjes droeg ze eigenlijk alleen in de couveuse, maar als ik ook zulke leuke had gehad denk ik dat ze wel vaker een mutsje had gedragen :p
Prijs: slofjes €2,49 per twee | mutsjes €2,49 per twee

Zeeman Newborn Zomer 2016 003Ook deze vestjes bezorgen mij direct een zomer gevoel met die frisse, vrolijke kleurtjes. Vestjes als deze vond ik in het begin heel prettig. Ze houden je kindje lekker warm, maar mochten de temperaturen nou toch te hoog oplopen dan kun je ze altijd makkelijk uitdoen zonder iets over het hoofdje heen te friemelen. Ook de pyjama pakjes vonden wij heel handig. Toen Freya net geboren was sliep ze ’s nachts gewoon in de kleding van overdag, maar na een tijdje gingen we over op zulke pakjes. Inmiddels draagt ze voornamelijk tweedelige pyjama’s omdat zulke pakjes bijna niet te verkrijgen zijn in haar maat.
Prijs: vestje €5,99 per stuk | pyjama €5,99 per stuk

Zeeman Newborn Zomer 2016 004Overslag truitjes zijn in het begin ook heel prettig omdat je ze gemakkelijk aan en uit krijgt zonder kleding over het hoofdje heen te sjorren. En van deze kleurtjes word iedereen toch vrolijk? Ook de long sleeves mochten niet ontbreken. Hoewel deze post voornamelijk vol staat met echte meisjes kleding vond ik deze ook ontzettend leuk. Eigenlijk een jongens shirt, maar met een schattig broekje ook geschikt voor stoere meisjes :)
Prijs: vestje €3,99 per stuk | long sleeve €2,49 per stuk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)