DIY Freebies Mama & Baby

Freebie: Geboortekaartje

16 maart 2016

Freebie KaartDat geboorte kaartjes duur zijn, daar was ik al snel achter. Maar na mijn twee weken in het ziekenhuis leerde ik al snel dat ze óók vrij onpersoonlijk zijn. Zo hingen er op het prikbord 3 dezelfde kaartjes, maar van 3 verschillende kindjes. Ik was van plan om zelf een geboorte kaartje te ontwerpen, maar door alle ellende heb ik daar toen geen tijd voor gehad en besloten we toch maar een ‘onpersoonlijk’ kaartje te bestellen.

Kaart VoorkantEn omdat ik het eerder niet kon doen heb ik nu maar een geboortekaartje ontworpen. Niet voor onszelf natuurlijk, maar wel voor jullie! Het kaartje is in photoshop helemaal zelf in te vullen, het enige dat je hoeft te doen is onderaan deze pagina op de linkjes te klikken. Er zijn 2 versies: een roze en een blauwe. Maar je kunt de kleuren ook helemaal zelf aanpassen natuurlijk.

Kaart AchterkantDe bijbehorende lettertypes zitten bij de download in, die hoef je alleen nog maar te installeren. Bovenstaande foto’s zijn een voorbeeld van hoe het kaartje er uit ziet (voor en achterkant). Ik heb ze voor het gemak maar even ingevuld met onze gegevens. Veel plezier ermee!

 

 Kaart Meisje

 Kaart Jongen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

<3 </3 :watermelon: :sunflower: :strawberry: :shoe: :love: :house: :hi: :grow: :gift: :gift2: :elephant: :drops: :clover: :cherry: :caterpillar: :castle: :candles: :cake: :bow: :boat: :bird: :balloon: :D :-< :*: :***: (r) (ff) (f) (:heart balloon:)